img
0
Обране

Конференція СКС, СКУД і відеоспостереження 2021 (відбулась)

01 червня 2021
tpp_623x390_ukr.jpg

РОМСАТ на конференції "Сети и Бизнес"

20 травня 2021 року у Торгово-промисловій палаті відбулася 15-та Щорічна галузева конференція "СКС, СКД і відеоспостереження 2021", організована журналом Сети и Бизнес.

Паралельно з конференцією працювала виставка, на якій можна було ознайомитися з рішеннями світових брендів. РОМСАТ продемонстрував системи технічної безпеки відомих світових виробників: «інтелектуальні» камери HanwhaTechwin та радіохвильові радари Magos.

Фотозвіт заходу у нашій галереї

В рамках тематичної секції, присвяченій рішенням для охорони периметра, доповідь, присвячену радіохвильовим радаром Magos (Ізраїль), представив Олександр Розвадовський, начальник проєктного відділу систем безпеки. Пристрої мають мале енергоспоживання (до 5 Вт) і при цьому здатні захищати територію площею до 80 га в будь-яких погодних умовах. Радари інтегруються в VMS і можуть бути суміщені з системами охоронного відеоспостереження. Рішення Magos використовуються для захисту аеропортів, електростанцій, морських портів та інших критично-важливих комплексів, включаючи військові об'єкти.

Максим Ліщук, CCTV IP Business Developer компанії «РОМСАТ», присвятив свою доповідь технології глибокого машинного навчання (Deep Learning), реалізованій в «інтелектуальних» камерах Hanwha Techwin серії Wisenet. Зокрема, просунутий механізм ШІ може розпізнавати тип об'єкту і, відповідно, більш точно фільтрувати помилкові тривоги, виділяючи тільки значущі сутності та ігноруючи, наприклад, такі явища як гойдання дерев, морські хвилі, тіні, що рухаються і т.д. «Розумні» камери Wisenet серії P можуть розпізнавати людину (як абстрактний об'єкт) або його обличчя, виявляти транспортні засоби в кадрі і читати їх номерні знаки. Система не тільки виконує захоплення зображення, але також здійснює збір метаданих для певного атрибута, щоб потім можна було використовувати дані для більш ефективного пошуку по відеоархіву.


Дякуємо організаторам за чудовий захід! До нових зустрічей!