img
0
Обране

Сертифікат відповідності cистеми мовного оповіщення ITC

08 липня 2020
itc_623x390_ua.png

ITC сертифікований в Україні 

Система мовного оповіщення про пожежу та управління евакуацією (СОУЕ) бренду ITC, відомого виробника систем звуку, сертифікована в Україні для застосування в системах оповіщення про пожежу. Весь перелік продукції, зазначений у сертифікаті представлений на нашому сайті.

Взаємодія основних компонентів системи відбувається з використанням звичайної ІР мережі, що дозволяє створити систему оповіщення на об’єктах з великою територією, або з віддаленими будівлями. Наприклад, логістичні термінали, складські комплекси, виробничі приміщення, транспортні парки, сільськогосподарські об’єкти, елеватори, зерносховища та інші.

Дана система поєднує функції системи оповіщення, трансляції фонової музики та рекламних повідомлень у відмінній якості. Такий функціонал і зручне віддалене управління дозволяють використовувати систему в торговельних і торговельно-розважальних центрах, закладах освіти, дитячих садках, школах, інститутах й університетах, медичних закладах, центрах надання адміністративних послуг тощо.

У поєднанні системи оповіщення та управління евакуацією з ІР системою аудіо трансляції та інтерком зв’язку ІТС можливо забезпечити зворотний зв’язок з черговим, що необхідно для СОУЕ четвертого та п’ятого типу.

Раніше: Комплекти озвучування ITC 

Компоненти системи

  • Контролер системи сповіщення. Цифровий технічний комплекс, що дозволяє вирішувати будь-які завдання по організації інтелектуальних систем аварійного оповіщення та евакуації на об'єктах різних масштабів і конфігурацій.
  • Віддалений мікрофон пожежника 8 зон VA-6000FM. Служить для спільного функціонування з контролером VA-6000MA і призначений для подачі голосових оголошень в 8 зон трансляції системи.
  • Мікрофон для повідомлень 8 зон VA-6000RM. Мікрофонна консоль оснащена вбудованим 8-зонним селектором для здійснення вибіркової трансляції з можливістю ручного вибору груп зон.
  • Підсилювач потужності системи сповіщення VA-P8500S. Цифровий підсилювач на 8 зон сумарною потужністю до 500 Вт.
  • Підсилювачі потужності VA-P****. Відповідають за аудіотрансляцію чудової якості без сторонніх перешкод і викривлень, забезпечують відмовостійкість системи.
itc_08_07.jpg Що це дає інтеграторам та клієнтам?

Система має міжнародний сертифікат EN 54-16 та сертифікат відповідності УкрСЕПРО, який підтверджує відповідність даного обладнання ДСТУ.

Наявність цих сертифікатів дозволяє використовувати систему мовного оповіщення ITC в системах оповіщення про пожежу та управління евакуації в Україні.
ITC - це професійні та доступні рішення, які широко використовуються в державних установах, великих підприємствах, транснаціональних компаніях, у фінансових, освітніх та енергетичних сферах.

РОМСАТ - ексклюзивний дистриб'ютор ITC в Україні