img
0
Обране

РОМСАТ на конференції #TIM 2018

09 листопада 2018
Команда РОМСАТ взяла участь у конференції #TIM 2018: Telecom, IT, Media.

Команда РОМСАТ взяла участь у конференції #TIM 2018: Telecom, IT, Media

#ТІМ

Вже гарною традицією для РОМСАТ стала щорічна участь у конференції #TIM 2018: Telecom, IT, Media. #ТІМ – це мультиформальний івент, який збирає ключових гравців ринку інфокомунікацій. На цьому майданчику завжди є місце для демонстрації нових технологій і досягнень в галузі Telecom IT Media та обміну професійним досвідом з колегами. 

Фотозвіт події вже в нашій галереї

Демо-зона ROMSAT

Демо-зона РОМСАТ на ТІМ-2018

На демо-зоні РОМСАТ відвідувачі могли ознайомитися з професійним обладнанням для побудови класичних мереж КТВ та отримати консультації по продукції безпосередньо у кваліфікованих спеціалістів.

Відвідувачам було представлено обладнання провідного постачальника технологій і обладнання - WISI, ексклюзивним дистриб’ютором якої є компанія РОМСАТ. Не бракувало і сучасних рішень від Telcom Telmor та RCI, - коментує участь у ТІМ Андрій Нікулін, продакт-менеджер по системам телебачення.

WISI презентувала платформу Optopus

На демо-зоні РОМСАТ відвідувачі могли ознайомитися з професійним обладнанням для побудови класичних мереж КТВ

WISI презентувала платформу Optopus - шасі LX50, а також широкий асортимент модулів до нього. Окрім того, на стенді були представлені оптичні вузли та підсилювачі, - розказує Михайло Шишковскій, регіональний менеджер WISI.

Рішення від Telkom Telmor

Наш давній партнер, польська компанія Telkom Telmor показала оптичні приймачі з можливістю віддаленого моніторингу та управління через Ethernet порт, магістральні і будинкові підсилювачі з дистанційним живленням. Також можна було ознайомитися з новинкою - оптичним міні-передавачем 1550нм MTX-1550DFB.

RCI – багатопортовий підсилювач з вбудованим PON діплексером

Було представлено і новинку серед продукції RCI - OA4432-16-SA-ND - багатопортовий підсилювач з вбудованим PON діплексером. Також демонструвалися оптичні передавачі, перемикачі та моделі оптичних підсилювачів.

Обладнання на демо-зоні РОМСАТ

Дякуємо всім клієнтам та партнерам, які відвідали нашу демо-зону і брали участь у переговорах!

Команда Ромсат