img
0
Обране

РОМСАТ на УКОЗ-2018

08 жовтня 2018
Команда РОМСАТ повернулася з головної телеком-події року – УКОЗ-2018

Команда РОМСАТ вернулась с главного телеком-события года - УКОС-2018

Демо-зона ROMSAT

На наших очах і нашому обладнанні зростав ринок інтернет-провайдерів України. Ми чудово розуміємо його тенденції та напрямок. Знаємо біль ISP та розуміємо, що допоможе їм заробляти більше.

Як все проходило - дивіться в галереї

В цьому році ми акцентували увагу на своїй головній, і мабуть, ексклюзивній перевазі – комплексному підході. Від телекому до відеоспостереження та ПЗ:
Демо-зона телеком-оборудования РОМСАТ на УКОС-2018

Синергія інтернет і телебачення - iNeXT

У минулому році ми об'єднали зусилля з провідним розробником ПО та сет-топ боксів - компанією iNeXT. За рік ми показали відмінну динаміку, реалізувавши кілька десятків цікавих проектів. Трохи фактів:
  • 7 років на ринку
  • власний RnD
  • 150+ вдалих кейсів
  • 50+ постійних ISP-клієнтів
В цьому році ми запропонували цікавий формат для УКОЗ - влаштувати батл серед виробників сет-топ боксів. На наш погляд, це стало б родзинкою серед монотонних доповідей. Але на жаль, в цьому році нас ніхто не підтримав, побажавши залишитися в тіні своїх розробок. Проте нам було що сказати учасникам конференції.

Денис Олейник, СТО iNeXT розповів про можливості технології Android TV. Показав основні тренди в світі і чого варто чекати в найближчому майбутньому Україні. Порівняв медіаплеєри iNeXT із основними конкурентами.

У сім разів швидше наших основних конкурентів MAG, більш технологічні і дешевше, - резюмував свій виступ Денис. - а далі, вибір за вами.

Денис Олейник, СТО iNeXT - рассказывает про Android TV на конференции УКОС-2018 - Romsat.ua

Родзинка на торті УКОЗ – телевізор Romsat 55 ''

Є в РОМСАТ чудова традиція – дарувати великі емоції учасникам конференції. На вечорі, присвяченому УКОСgetto ми провели розіграш і подарували нашу флагманську модель телевізора - ROMSAT 55 '' UHD. Вітаємо щасливчика із Чернівців!

РОМСАТ дарит участнику УКОС-2018 телевизор ROMSAT 55''

Дякуємо!

Дякуємо всім учасникам за чудову компанію, цікаві питання і зворотний зв'язок! Організаторам за конференцію і позитив. До нових зустрічей на 10-му ювілейному УКОЗ-2019.

Історія УКОЗ

УКОЗ 2018 | УКОЗ 2017 | УКОЗ 2016 | УКОЗ 2015 | УКОЗ 2014


Ваш РОМСАТ