img
0
Обране

Нові моделі ДБЖ POWERCOM серії INFINITY

22 січня 2018

Лінійно-інтерактивні ДБЖ Powercom серії INFINITY поповнилися двома старшими моделями INF-1100 і INF-1500 потужністю 1100 ВА і 1500 ВА.

Нові моделі ДБЖ POWERCOM серії INFINITY | romsat.ua

Серія INFINITY призначена для тривалої підтримки обладнання, забезпечують вихідну напругу у вигляді чистої синусоїди.

Для забезпечення подачі безперебійного живлення необхідно підключення зовнішніх батарей або батарейних комплексів, що дозволяє гнучко підходити до часу забезпечення автономії і домогтися показників - 7 або 12 годин, в залежності від кількості батарей і потужності навантаження яке захищається.

Нові моделі ДБЖ POWERCOM серії INFINITY | romsat.ua

ДБЖ працюють на шині 24 V, що дозволяє підключити паралельно не менш двох акумуляторів 100 Ач ~ 200 Ач.

Завдяки вбудованому стабілізатору, вирівнюють напругу без переходу на батареї в діапазоні від 140-280 В. Зарядний пристрій 15 А, дозволяє швидко зарядити навіть потужні акумулятори.

Нові моделі ДБЖ POWERCOM серії INFINITY | romsat.ua

Моделі серії обладнані РК-дисплеєм на якому відображається основна інформація про стан мережі, заряду батарей. Управління ДБЖ можна організувати віддалено через фірмове програмне забезпечення або підключившись через USB порт.

Серія INFINITY розроблена для захисту обладнання в приватному будинку, підходить для захисту газових і твердопаливних котлів, насосів високого тиску, освітлення, відеоспостереження. Не вимогливі до зовнішніх умов, пилу, температурного режиму і можуть встановлюватися в житлових приміщеннях, мають низький рівень шуму.

Презентація ДБЖ POWERCOM серии INFINITY