img
0
Обране

Відбувся семінар Hanwha Techwin (Samsung)

27 травня 2019

РОМСАТ разом з представниками Hanwha Techwin провів семінар по системам відеоспостереження

Технічний семінар Hanwha Techwin | romsat.ua

Провели семинар по продукции Hanwha Techwin

21 травня у конгрес-готелі "Пуща" відбувся технічний семінар Hanwha Techwin. Участь у заході взяли більше 20 компаній. З доповідями виступили - Максим Леонт'єв, інженер підтримки продажів, Hanwha Techwin; Максим Ліщук, CCTV IP Business Developer, РОМСАТ;  Антон Єжов, керівник напрямку систем звуку, РОМСАТ.

Огляд новинок, акцент на софт та аналітику

На семінарі мова йшла про новітні розробки компанії Hanwha в області професійних систем відеоспостереження. У доповідях спікери поділилися досвідом впровадження аналітики для рітейлу, розповіли про програмне забезпечення для побудови централізованих систем моніторингу та для розпізнавання облич.

Семінар для партнерів по системам відеоспостереження | romsat.ua

Демо-зона

У залі була встановлена демо-зона, на якій можна було ознайомитися з рішеннями по відеоспостереженню Hanwha Techwin та обладнанням світового виробника IP-аудіосистем ITC. Тож перерви стали чудовою можливістю для учасників протестувати пристрої.

Hanwha Techwin є частиною південнокорейського промислового конгломерату Hanwha Group, компанія орієнтована на створення повного спектру пристроїв і програмних продуктів, що дозволяє організовувати професійні системи безпеки будь-яких масштабів і ступеня складності.

Фото з семінару дивіться у нашій галереї, а також на сторінці в facebook

Дякуємо всім за участь та до нових зустрічей!

Ваша команда РОМСАТ

РОМСАТ – офіційний дистриб'ютор Hanwha Techwin (Samsung Techwin) в Україні