img
0
Обране

Відеоаналітика Bosch Essential Video Analytics

13 червня 2018

Essential Video Analytics - це лінійка рішень Bosch для малого і середнього бізнесу, великих роздрібних магазинів, комерційних будівель, складів і логістичних центрів.

Відеоаналітика Bosch Essential Video Analytics | romsat.ua

Інтелектуальна функція Essential Video Analytics діє як «мозок» системи безпеки, виявляє вторгнення, забезпечує дотримання правил охорони праці та техніки безпеки.

По суті, кожна мережева відеокамера Bosch стає «розумною»: вона розуміє, що знаходиться в полі зору і повідомляє охорону про можливі загрози, як тільки виконується правило тривоги, тим самим істотно підвищуючи рівень безпеки.

Здатність Essential Video Analytics інтерпретувати зображення допомагає забезпечити інформативність і структурованість інформації. До відео додаються різні статистичні метадані: відомості про колір, тип, швидкість, напрямок переміщення об'єктів і т.п.

Наприклад, в роздрібному магазині можуть збирати статистичні дані, такі як кількість людей, що входять в магазин або виходять з нього, або виявляти закономірності в поведінці покупців, щоб оптимізувати організацію простору в магазині, підвищувати зручність для покупців і збільшувати продажі.

Аналіз відео дозволяє автоматично створювати тривожні сигнали, коли щось блокує аварійні виходи, автонавантажувачі їдуть в неправильному напрямку або автомобілі без дозволу паркуються в місцях, де паркування заборонено.

Доступність вбудованої технології аналізу відеоданих (Essential Video Analytics) в камерах Bosch дозволяє по-новому поглянути на можливості відеосистем безпеки.

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор BOSCH на території України.