img
0
Обране

Бездротова мережа Edge-Core в школах Туреччини

17 травня 2016

На базі обладнання Edge-Core розгорнута широкомасштабна бездротова мережа в 4 000 шкіл по всій Туреччині.

Компанія Edge-Core Networks в черговий раз продемонструвала свою здатність надавати високоякісні масштабовані провідні та бездротові рішення для великих проектів.

Бездротова мережа Edge-Core в школах Туреччини | romsat.ua

Провідний постачальник традиційних і відкритих мережевих рішень для підприємств, центрів обробки даних і постачальників послуг зв'язку взяв участь у великомасштабному проекті FATIH. В ході успішної реалізації проекту було розгорнуто 92 000 бездротових Indoor 802.11ac Enterprise точок доступу в більш як 4 000 шкіл по всій Туреччині.

Проект FATIH | romsat.ua

Проект FATIH (Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareket) «Рух по розширенню можливостей і технологій'' -  є однією з найбільш значущою інвестицією в систему освіти Туреччини. Його реалізація передбачається в усіх школах країни, 42 000 шкіл і 570 000 класів будуть обладнані за сучасними вимогами інформаційних технологій.

Мета проекту полягає в забезпеченні рівних можливостей в галузі освіти і поліпшення ефективного використання засобів інформаційно-комунікаційних технологій в процесі навчання і викладання.

На першому етапі нова бездротова мережа включила в себе 4 026 контролерів Edge-Сore EWS4502 і EWS4606, що з урахуванням 20-25 бездротових точок доступу в кожній школі, становить 92 000 пристроїв ECW7220-L 11ac. На другому етапі буде реалізовано 150 000 точок доступу в 8 000 шкіл в західній частині Туреччини, після чого реалізація проекту почнеться в східних регіонах країни.

Будучи ексклюзивним дистриб'ютором Edge-Core Networks Corporation в Україні, РОМСАТ пропонує мережеві рішення під завдання будь-якої складності.



Ethernet комутатори Edge-Core - це доступність, простота розгортання, гнучка топологія мережі і безпека.