img
0
Обране

Система Wisenet TAW-4000H16 для моніторингу транспорту

07 липня 2020
wisenet_623x390_ua.png

Hanwha Techwin представила нову систему моніторингу транспорту

Wisenet TAW-4000H16 забезпечує управління відеозображенням, записаним відразу на великій кількості відеореєстраторів. В основі системи лежить сервер TAW-4000H16, на який встановлено програмне забезпечення TMS (Transportation Monitoring System - «Система моніторингу транспорту»). Крім того, до складу системи входить консоль оператора, через яку здійснюється управління системою.

  • Передача даних в межах системи проводиться мережею 3G, 4G або Wi-Fi
  • Пристрій TAW-4000H16 виконує функції центрального сховища
  • До зображення прив'язуються також дані GPS і тривожні події
  • Трансляція зображення з відеореєстратора в сховище починається після того, як транспортний засіб виявиться в зоні мережевого покриття

До системи TAW-4000H16 можна під'єднати до 128 мобільних відеореєстраторів, встановлених на транспортних засобах. До цих відеореєстраторів, в залежності від їх типу, підключаються аналогові або IP-камери відеоспостереження. Крім того, сервери TAW-4000H16 в кількості до 32 можна об'єднувати в кластери з загальним числом до 3000 і управляти ними з єдиної консолі.

Раніше: Штучний інтелект в камерах Wisenet

Така система дозволяє вести пошук відеофрагментів за списками подій і за маршрутами на мапі. Поміж фіксованих системою подій - перевищення водієм дозволеної швидкості, події з транспортним засобом, його вихід за межі заданої зони та інші.

Події, що відбуваються з транспортним засобом в дорозі, можуть фіксуватися за допомогою аналітики, вбудованої в камери Wisenet. У їх числі - поява і зникнення предметів, їх вхід в задану в кадрі зону і вихід з неї, виникнення особи в кадрі, а також різні звуки, з класифікацією їх типів.

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор Hanwha Techwin (Samsung Techwin) в Україні