img
0
Обране

80 років Франку Зіну - сину засновника компанії WISI

23 березня 2021
wisi_623x390_ua (1).png

80 років Франку Зіну - сину засновника компанії WISI

Здавалося б, хто це, і яке відношення він має до вашого повсякденного життя?

Ви здивуєтеся, але з результатами його творчої праці ви стикаєтеся практично щодня. Втім, як і жителі багатьох інших країн на всій земній кулі.

Підприємець Франк Зін з німецького міста Ніферн 5 березня 2021р відсвяткував свій 80-річний ювілей. Ця людина вважається одним зі світових піонерів в галузі радіо і телевізійних технологій. Під його керівництвом компанія WISI, створена його батьком Вільгельмом Зіном, за першими літерами імені якого компанія і отримала свою назву, перетворилася з невеликого сімейного підприємства в високотехнологічну компанію, що діє по всьому світу. І, завдяки своїм інтелектуальним і потужним технологіям доставки відео та передачі даних, сьогоднішня WISI відома не тільки як виробник обладнання для телемовлення, але і грає ключову роль в розвитку високошвидкісних мереж для доступу до Інтернету не тільки в Німеччині, але і в багатьох інших країнах.

І, хоча Франк Зін у 2006 році передав оперативне управління компанією своєму синові Акселю, він продовжує брати активну участь в її діяльності. Хоча він багато подорожує, він все одно намагається знаходити час щоб по 2-3 години в день працювати в офісі компанії, будучи керуючим директором холдингу Wilhelm Sihn jr. GmbH & Co. KG.

Його відрізняють парадоксальні якості - він одночасно приземлений реаліст і людина, здатна передбачити майбутнє. Все життя, з моменту свого народження Франк Зін був вірний своїй батьківщині. Після закінчення Вищої школи економіки у Пфорцхаймі він пройшов навчання на факультеті ділового адміністрування в Мюнхені і Мангеймі. У 1963 році він одружився зі своєю обраницею Урсулі. У шлюбі у них народилося двоє дітей, Аксель і Андреа. У 1967 році Франк Зін почав працювати в компанії свого батька, а в 1972 році став її єдиним власником.

Компанія WISI за майже чотири десятиліття роботи під керівництвом Франка Зіна розробила і вивела на ринок безліч важливих технічних інновацій і стала світовим лідером в області аналогового і цифрового мовлення, а також в області створення автомобільних антен. Франк Зін рано зрозумів важливість міжнародного розширення своєї діяльності і доклав багато зусиль для інтернаціоналізації свого бізнесу, заснувавши шведську дочірню компанію WISI Antenn AB в Мальме, дочірні компанії в Швейцарії (1976), Гонконзі (1978), Китаї (1978), Іспанії (1990) та Австрії (1992). Його син Аксель, який увійшов до керівництва компанії в 1994 році, продовжив розширювати міжнародну присутність компанії через стратегічно важливі міжнародні придбання, стартапи та партнерства.

При цьому WISI є однією з небагатьох компаній в галузі, яка досі основне виробництво тримає в Німеччині. З такими результатами, під керівництвом Франка і Акселя Зін, в цьому році компанія WISI відзначає своє 95-річчя. Франк Зін, за свою підприємницьку діяльність, був відзначений численних нагород. У 1996 році він отримав нагороду від Cable & Satellite в категорії "Найбільш інноваційний продукт або застосування в кабельному телебаченні" за головну станцію Topline Headend. У 2001 році, в присутності 1300 гостей, на святкуванні 75-річного ювілею WISI він отримав від тодішнього міністра економіки Німеччини Вальтера Дерінг медаль землі Баден-Вюртемберг за підприємницьку діяльність.

Окрім цього, Фрaнк Зін протягом багатьох років займав численні почесні посади. Як заступник голови підрозділу по прийомним антенам і делегат в Центральній асоціації електротехнічної й електронної промисловості (ZVEI) він довгий час був почесним представником галузі.

Пресреліз компанії WISI, присвячений цій події.

26 років партнерства РОМСАТ і WISI Communications GmbH

Компанії WISI вже більше як 95 років з них понад 26 років вона співпрацює з РОМСАТ. За цей час WISI, як постачальник технологій і обладнання в області ефірно-кабельного телебачення та мобільних комунікацій, не тільки зберіг провідну роль в технологічному розвитку, а й постійно впроваджує новітні розробки в свої продукти. Сучасні широкосмугові мережі вимагають інтелектуальних і масштабованих технологій передачі. І WISI створює такі технології. Ми раді мати такого потужного партнера і сподіваємось робити подальші кроки разом.

Вітаємо з ювілеєм і бажаємо імениннику міцного здоров'я і подальших успіхів у роботі!

РОМСАТ - ексклюзивний дистриб'ютор компанії WISI в Україні

Всього товарів: 3

Шасі модульної платформи

Модулятори

Модулятор QAM WISI GT BLE 23 (IP to 12 QAM Edge Modulator) Модулятор QAM WISI GT BLE 23 (IP to 12 QAM Edge Modulator)
Код товару: 220652
Немає в наявності