img
0
Обране

Нові AHD-відеореєстратори RCI

14 березня 2016
Представляємо новинки від виробника RCI - модельний ряд відеореєстраторів.

Системи відеоспостереження під брендом RCI встигли зарекомендувати себе на сотнях об'єктів. Професійний підхід і добре знання українського ринку, його кінцевих клієнтів допомагає створювати популярні моделі пристроїв. Так, народилася лінійка AHD-реєстраторів RCI. Подивіться, скільки всього цікавого в них є. А з огляду на привабливі ціни - це знахідка для ваших проектів!

Нові моделі відеореєстраторів RCI DVR RV9908HD та RV9904HD Romsat.ua

AHD - відмінна альтернатива більш дорогим рішенням
Відеореєстратори нового покоління працюють в цифровому форматі AHD (Analog High Definition), підтримують формати запису 1080P та 720P, а також можливість роботи з попередніми аналоговими форматами 960H та CVBS (Composite Video).

Увага на кожній деталі
Швидкість запису пристроїв 25 к/с на канал при роздільній здатності 1080P для 4-канальної моделі і 15 к/с при максимальній роздільній здатності 1080P для 8-ми канального реєстратора. Це дозволяє оператору роздивитись найменші деталі і зафіксувати все на HDD-диску. А їх може бути встановлено один до 6 Тб.

Швидке відтворення
Функція швидкого відтворення у вікні дозволяє миттєво запустити процес відтворення в будь-якому вибраному каналі (вікні). При цьому інші канали будуть продовжувати відображати картинки реального часу. Цей режим просто знахідка для операторів охорони торговельних залів, магазинів, складів та інших територій, що охороняються.

Відео тривога
Дана опція дозволяє оперативно отримувати інформацію щодо спрацювання охоронних датчиків або детектору руху по камері, який налаштовано в реєстраторі. Ви оперативно отримаєте тривожне повідомлення на email або одразу на екран вашого мобільного пристрою. Це дозволить миттєво відреагувати на тривожне повідомлення.

Мережевий інтерфейс
Наявність мережевого інтерфейсу дозволяє працювати з реєстратором по мережі віддалено, переглядати відео в реальному часі або з архіву. Ви з легкістю копіюєте відео з архіву віддалено, оперативно змінюєте поточні настройки і регулювання пристрою.

Мобільні додатки
Смартфони, планшети та мобільні додатки стали частиною нашого життя. Відеоспостереження не відстає від інших галузей і дає чудові можливості користувачам. Для вашої зручності були розроблені безкоштовні Android і iOS додатки. Будь-то смартфон або планшет, ви отримуєте доступ до вашої системи відеоспостереження.

Адміністрування та CMS
Для об'єднання декількох реєстраторів (об'єктів) з мережі в єдину систему з подальшим їх адмініструванням, використовується програмне забезпечення CMS. Сьогодні це абсолютно безкоштовно.

P2P-технологія
І на останок, розповімо про ще один приємний сюрприз. Всі пристрої підтримують P2P. Це дозволить звичайному користувачу легко налаштувати віддалений доступ із планшета або смартфона до реєстратора за допомогою простого сканування QR коду. Код є в меню налаштувань реєстратора та на стікері верхній кришці корпусу пристрою.

А чи буває ще дешевше? - буває!
Для самих бюджетних завдань, в лінійці присутні моделі RV9808HD, їх відмінність від старших побратимів це робоче дозвіл 720P при 25к / с на канал і відсутність кнопок на передній панелі, але при цьому ціна нижче майже вдвічі з легкістю згладить ці нюанси!

Заробляйте разом з нами!
Наші партнери отримують:
  • Вигідні цінові умови
  • Якісний товар в строк
  • Технічну допомогу в проектах
Залиште вашу заявку і ми зв'яжемось з вами найближчим часом!