img
0
Обране

BABY EXPO 2021 (відбулась)

19 березня 2021
РОМСАТ на виставці BABY EXPO | romsat.ua

РОМСАТ на виставці BABY EXPO

10-12 березня у Києві пройшла головна бізнес-подія індустрії дитячих товарів України. Цей захід зібрав тисячі підприємців, що виробляють та торгують товарами для дітей.

Читайте також: РОМСАТ на Comic Con Ukraine 2021

Оригінальні товари для дітей і дорослих

На нашому стенді можна було ознайомитися з відомими іспанськими брендами Stor і Cerda. Stor - світовий лідер з виготовлення ліцензійної продукції для будинку, в першу чергу, посуду для дітей, а Cerda - виробник модного одягу та аксесуарів для дітей і дорослих. Вся продукція брендів сертифікована і виробляється відповідно до міжнародних стандартів.

Детальніше про те, як проходив захід у нашому фотоальбомі

Анонс

Дата: 10-12 березня 
Місце проведення: Міжнародний виставковий центр, Київ
Адреса: Броварський проспект, 15

РОМСАТ бере участь в міжнародній виставці товарів для дітей BABY EXPO 2021 і запрошує всіх бажаючих відвідати наш стенд № А5.2 на цьому грандіозному заході у Києві. Виставка BABY EXPO - головна подія в світі індустрії дитячих товарів в Україні. Це захід, який з нетерпінням чекають тисячі підприємців, які торгують товарами для дітей. В цьому році воно є ще більш очікуваним і знаменним, так як BABY EXPO святкує своє 25-річчя!

Для отримання вхідного квитка на виставку пройдіть, будь ласка, реєстрацію онлайн: https://babyexpo.ua/for-visitors/#ticket. Для безкоштовної реєстрації використайте промокод - be25.

Ранее: РОМСАТ - партнер CERDA в УкраїніПартнерська угода РОМСАТ і Stor

Розкриємо тему Мерча

Невід'ємною частиною форуму BABY EXPO є ділова програма. 10-12 березня 2021 відбудуться пізнавальні бізнес-конференції для фахівців українського ринку дитячих товарів. Наш експерт по ліцензійному мерчандайзингу поділитися досвідом і розповість про тренди в світі оригінальних геймерських аксесуарів і фанових товарів.

 Artem-Boyko,-ROMSAT.gif    11 березня в 13:50 

   Артем Бойко, Менеджер з закупівель в РОМСАТ
   Тема: У чому сила офіційного Мерча

BABY EXPO 2021 готує чимало сюрпризів. Ми сподіваємося, що ця подія стане знаковою не тільки для нас, як учасників, а й для всіх відвідувачів. До зустрічі 10-12 березня 2021 на майданчику Міжнародного виставкового центру!

Будемо раді всіх бачити на нашому стенді № А5.2!