img
0
Обране

Безпека залишається актуальною темою для бізнесу

23 жовтня 2015
Закінчилася 20-а ювілейна виставка "Безпека 2015». Цього року вона стала добрим індикатором попиту до індустрії безпеки, зібравши в одному місці десятки компаній експонентів і тисячі зацікавлених відвідувачів.

Компанія "РОМСАТ" розуміє потреби бізнесу. Маючи за плечима більше 10 років у сфері безпеки, сотні реалізованих проектів, нам було, що показати відвідувачам. Так, ми вибрали три найбільш цікавих напрямки: відеоспостереження, системи звуку і телеком.

Команда РОМСАТ на Безпека 2015 Romsat.ua

Відеоспостереження
Багато стендів рясніють десятками, а деякі й сотнями моделей камер, що відрізняються один від одного лише логотипом, нанесеним на одній із китайських фабрик. Ми вирішили піти своїм шляхом і представили лише два бренди: Samsung і RCI. Товари цих виробників активно встановлюють наші партнери.

Samsung - це потужний бренд із міцною репутацією, він популярний у замовників із підвищеними вимогами до їх системі безпеки.

Стенд Samsung на Безпека 2015 Romsat.ua

В свою чергу RCI розрахован  рассчитан на масового споживача. Це базові рішення з безпеки за доступною ціною. Офиційний сайт: rci.ua

Стенд RCI на Безпека 2015 Romsat.ua

Системи звуку
Наші системи оповіщення та конференц-системи давно інтегрувалися в безпеку. На кожній виставці ми робимо акцент на комплексних рішеннях, відсуваючи техніку та бренди на другий план. Так, цього року були показані рішення від BOSCH, ТОА та BERG. Наші фахівці розгорнули професійну систему, керовану з пристроїв на базі iOS і Android. Всі бажаючі отримали доступ до її компонентів і змогли наживо протестувати.

Системы звука Berg, Bosch, Toa на Безпека 2015 от Romsat.ua Системы звука Berg на Безпека 2015 от Romsat.ua

Телекомунікаційне обладнання
IP-відеоспостереження набирає обертів. Аналог ще залишається, але його позиції з кожним роком все нижче і нижче. Ми активно підтримуємо ринок і вже зробили ривок у цьому напрямку, представивши ринку як кінцеві пристрої (камери, реєстратори), так і мережеве обладнання - комутатори, патчкорди, оптичний кабель, зварювальні анарати ВОЛЗ та інструмент. Телекомом РОМСАТ займається більше 21 року, тому нам було, що запропонувати. Особливим попитом користувалися світчи Edge-Core.

Свитчи Edge-Core на Безпека 2015 от Romsat.ua

Кікер
Виставки давно перетворились з вітрин в дивовижні шоу. Родзинкою цьогорічного стенду РОМСАТ став кікер (настільний футбол) від федерації настольного футболу України. Всі бажаючи приймали активну участь у змаганнях, отрумуючи цінні призи. Як завжди перемогла дружба!

Настольный футбол (Кикер) на стенде РОМСАТ - Безпека 2015

Чергова БЕЗПЕКА підійшла до кінця. Нам приємно бачити старих і нових друзів, партнерів і шановних конкурентів. До нових зустрічей на Безпека 2016!

Більше фото з виставки: /company/gallery/photos-and-videos/romsat-na-bezpeka-2015/

Ваш РОМСАТ