img
0
Обране

ROMSAT на Безпека 2018

23 жовтня 2018
Безпека-2018 офіційно відкрито! Запрошуємо на наш стенд - А222.

Стенд РОМСАТ на выставке Безпека-2018

Як нас знайти на виставці?

Номер нашого стенду – А222 (смотреть план-схему).

Відеоспостереження Hanwha Techwin (Samsung)

Hanwha Techwin (Samsung) на стенде РОМСАТ на выставке Безпека-2018

Обладнання Hanwha Techwin зайняло дві демо-зони на нашому стенді. Перевірена часом та десятками вдалих кейсів у нашій країні. У нас ви зможете протестувати обладнання лінійки стандарт та серію Х - професійне обладнання. РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор Hanwha в Україні.

Відеоспостереження UNV

Видеонаблюдение UNV на стенде РОМСАТ на Безпека-2018

UNV входить до ТОП найбільших виробників систем відеоспостереження в світі. На демо-зоні ми намагались максимально повно показати лінійку обладнання: від простих рішень до камер із аналітикою на борту. РОМСАТ є офіційним дистриб'ютором UNV в Україні.

Відеоспостереження RCI

Видеонаблюдение RCI на стенде РОМСАТ на выставке Безпека-2018

Більше 10 років ми розвиваємо бренд RCI. За цей час інтегратори встигли полюбити наші камери. На демо-зоні ми зібрали останні новинки бренду RCI. РОМСАТ - ексклюзивний дистриб'ютор RCI в Україні.

Системи звуку ITC, BOSCH и ТОА

Системы звука ITC, BOSCH и ТОА на стенде РОМСАТ на выставке Безпека-2018

Традиційно на виставці Безпека ми показуємо не тільки відеоспостереження, а й системи звуку. В цьому році ми анонсуємо новий потужний бренд - ITC, а також показуємо перевірені рішення від BOSCH та TOA. Багато новинок у демо-зоні. РОМСАТ ексклюзивний дистриб'ютор ITC та офіційний дистриб'ютор BOSCH та TOA в Україні.

Комутатори Edge-Core, охоронна сигналізація AJAX та СКУД від GeoVision

 Коммутаторы Edge-Core, охранная сигнализация AJAX и СКУД от GeoVision на стенде РОМСАТ на выставке Безпека 2018

Комутатори Edge-Core відмінно вписуються в проекти будь-якої складності як для ISP, так і для побудови систем відеоспостереження. Ми за передові технології, тому охоронна сигналізація від AJAX на нашому стенді - ми розкажемо про ціни та допоможемо підібрати обладнання під проект. Новинки СКУД від GeoVision також на нашому стенді.

Більше фото в нашій галереї.

Далі буде...