img
0
Обране

Компанія Bosch представила рішення для вимірювання температури тіла

29 вересня 2020
bosch_623x390_ua.png

Готова система Bosch

Основне призначення цього інтелектуального рішення - надійна ідентифікація людей з підвищеною температурою тіла. У ньому використовується тепловізійна IP-камера DINION 9000 RM. Ця камера здатна вимірювати температуру тіла людини в діапазоні від 2,5 до 4,5 метрів.

Разом з камерою система складається з інтелектуального декодера, який фіксує теплові дані завдяки встановленому програмному забезпеченню (VIDEOJET decoder 7000), еталонного пристрою температури (так званого «чорного тіла») і клавіатури для перегляду історії сигналів тривоги.

Розумне рішення

Щоб виявити можливе відхилення температури тіла, декодер і камера об'єднують свої сильні сторони:вбудована інтелектуальна відеоаналітіка здатна виявляти обличчя і дозволяє вимірювати найгарячіші точки на обличчі.

Декодер використовується для компенсації потенційної різниці температур, викликаної безліччю факторів, допомагаючи виконати більш точне вимірювання температури тіла.

Унікальні профілі конфігурації

Конфігурація порогових значень є унікальною перевагою цього рішення, оскільки вона пропонує вибір між трьома системними профілями: абсолютний поріг спрацьовування сигналізації, відносний поріг спрацьовування сигналізації і поріг автоматичної сигналізації. Кожен профіль підходить для різного типу застосування даного рішення.

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор Bosch Security Systems в Україні