img
0
Обране

Новинка! Медіаплеєр inext TV4 MEGOGO TV BOX

05 березня 2020
Новинка від inext - медіаплеєр inext TV4 MEGOGO TV BOX - Romsat.ua

Медіаплеєр inext TV4 MEGOGO TV BOX

Команда inext розробила нову модель приставки для відеосервісу MEGOGO із підтримкою 4К. Новинка допоможе кінцевому користувачу зробити із звичайного телевізора справжній Smart-TV.

Читати також: inext став партнером Muvi
Модель побудована на чотирьохядерному процесорі Allwinner H3 (ARM Cortex-A7) із робочою частотою 1,2 ГГц, об'єм оперативної пам'яті складає 1 ГБ (DDR3), обсяг вбудованої пам'яті - 8 ГБ. За допомогою HDMI-виходу підтримується зображення 4K UHD H.265 (2160p) 30 FPS max з кодеком H.265. Приставка оснащена двома USB-портами, мережевим LAN-портом і модулем Wi-Fi b/g/n/2.4GHz.

Інтерфейси MEGOGO TV BOX

Інтерфейси (порти) медіаприставки inext TV4 Megogo Box - Romsat.ua

Інтеграція inext та MEGOGO 

 Денис Олійник, СТО inext - Romsat.ua Денис Олійник, СТО inext: "Ми вже маємо позитивний досвід роботи з командою MEGOGO. Наш перший спільний проєкт було реалізовано ще у 2013. Через шість років ми продовжили співпрацю. Так, нам потрібно було допомогти MEGOGO розв'язати конкретну задачу – достучатись до користувачів, у яких є інтернет, але немає Smart-TV. Наша команда зробила інтеграцію ПЗ Megogo та Android на базі моделі inext TV4, провела кастомізацію та брендінг (ПЗ, пристрій, коробка).

Читати також: inext стали партнером androme.tv 
MEGOGO — найбільший в Східній Європі відеосервіс для перегляду онлайн відео і ТБ. Щомісячна аудиторія сервісу становить 40 млн унікальних користувачів в країнах СНД. Каталог ресурсу – понад 77 000 одиниць відео, з яких понад 5000 одиниць художніх фільмів і серіалів, понад 1500 мультфільмів, близько 45 000 телевізійних шоу, концертів і музичного відео, а також більше 20 000 новинних програм.