img
0
Обране

РОМСАТ виступив на Broadband 2016

15 лютого 2016
У минулу п'ятницю відбулася конференція Broadband Ukraine 2016. Команда РОМСАТ разом із партнером Conax взяли участь у щорічній телеком-тусовці.

У цьому році відвідувачів приймав столичний Клуб MonteRay. Як і очікувалося, зібралося багато гостей – понад 200 представників від провідних компаній і держави. Атмосфера Broadband стала гарним каталізатором для активного спілкування, цікавих доповідей і корисних знайомств. Неозброєним оком видно - сфері телеком не вистачає подібних заходів.

Конференція Broadband Ukraine 2016 | Romsat.ua

Підвищуючи ARPU разом з Conax

Першу частину конференції присвятили питанням інтелектуальної власності та боротьбі із піратством. Далі думали про підвищення ARPU, розглядаючи питання залучення і утримання клієнтів.

ARPU (англ. Average revenue per user — середній дохід на одного користувача) — показник, що використовується компаніями зв'язку і означає середній дохід від одного користувача за фіксований часовий інтервал. Також даний параметр використовується й іншими, орієнтованими на користувача, телекомунікаційними (наприклад, інтернет-провайдерами), IT-компаніями та ін. Показник використовується як характеристика успішності бізнесу. Wiki

Костянтин Шульга, гуру DVB на Broaband 2016 | Romsat.ua

РОМСАТ допомогає захистити контент операторів

В ході обговорення, експерт з DVB компанії РОМСАТ – Костянтин Шульга виступив з майстер-класом. Він розповів про можливості захисту контенту оператора за допомогою технологій Conax. Нагадаємо, що РОМСАТ надійний парнерів Conax в Україні. За словами Костянтина, захистивши контент оператор зберігає свій прибуток.

У дискусії взяли участь представники найбільших інтернет-провайдерів України: Ланет, Тріолан, Вега, СДС Схід і ще ряд незалежних експертів.

Смачна інформація на Broadband 2016 | Romsat.ua

Телеком-батли на Broadband 2016

Після обідньої перерви до обговорення долучилися мобільні оператори. Велися гарячі дебати на тему: Broadband Fix vs Mob. Відбулися телеком-баттли між Укртелеком та lifecell, Київстар та Vodafon. Гості з пожвавленням стежили за тим, що відбувається у "ринзі".

В заключній частині говорили про інвестиції і M&A в ШПД. Після чого всіх запросили на дружню вечірку для більш тісного спілкування. Більше фотографій в нашій галереї Broadband 2016.

Будьте в тренді – слідкуйте за нашими анонсами. На початку лютого ми запрошували на конференцію Broadband 2016. А так проходив TIM 2015.