img
0
Обране

CommScope придбала TE Connectivity

24 лютого 2015

Компанія CommScope оголосила про досягнення домовленостей по придбанню телекомунікаційного, корпоративного та бездротового напрямків бізнесу компанії TE Connectivity. Вартість угоди оцінюють, приблизно, в $ 3 млрд. Очікується, що угода посилить стратегію CommScope і збільшить зростання прибутку шляхом залучення суміжних ринків. Об'єднана компанія, як очікується, значно розширить свою присутність і глобальну конкурентоспроможність.

CommScope

Телеком, корпоративний і бездротові бізнеси компанії TE Connectivity, світового лідера в області волоконно-оптичного зв'язку для дротяних і бездротових мереж, на кінець вересня 2014 зробили загальний річний оборот $ 1,9 млрд., Що складається з $ 1,1 млрд бізнесу телеком; $ 627 млн ​​корпоративний; і $ 164 млн бездротовий.

Угода істотно розширить портфель інновацій компанії CommScope додаванням приблизно 7000 патентів і патентних заявок по всьому світі від TE Connectivity. За допомогою цих додаткових інноваційних рішень CommScope розраховує вирішити більше завдань клієнтів, забезпечуючи при цьому більш широкі можливості для своїх бізнес партнерів.

Після завершення угоди, пан Едвардс, разом з іншими членами правління компанії CommScope, буде продовжувати керувати компанією. Штаб-квартира CommScope залишиться у Хікорі, Північна Кароліна.

Завершити угоду планують до кінця 2015 року.

Нагадаємо, що РОМСАТ є офіційним дистриб'ютором продукції CommScope в Україні.