img
0
Обране

Компанія РОМСАТ взяла участь у ДЕК-2019

03 червня 2019

З 30 травня по 2 червня у Глібівці, що на березі Київського моря, проходили Дні електронних комунікацій

РОМСАТ партнер ДЕК-2019

Зустріч гравців ринку електронних комунікацій

Цього року подія відбулась вже втретє, учасниками конференції стали понад 300 представників ринку телекомунікацій і медіа. Організатори заходу – провідні профільні асоціації: Інтернет асоціація України, Асоціація правовласників і постачальників контенту та Латвійська асоціація електронних комунікацій. Програма заходу передбачала два робочих дні форуму та три вечори для неформального спілкування.

Конференція була скомпонована таким чином, що кожен учасник отримав максимум користі, налагодив корисні знайомства, почув доповіді від кращих міжнародних та українських експертів, поповнився ідеями та цікаво провів час.

РОМСАТ партнер ДЕК-2019

news_s2_03_06_2019.png

Наша компанія стала партнером цього конвергентного галузевого заходу для операторів телекомунікацій, виробників і дистриб’юторів обладнання та інших учасників ринку.

Дні електронних комунікацій – це міжнародна зустріч гравців ринку електронних комунікацій для обговорення сучасних трендів, перспектив регулювання, ризиків та можливостей для розвитку інтернету, телевізійних сервісів.

РОМСАТ не тільки спеціалізується на багатопрофільній дистрибуції телекомунікаційного обладнання, але й займається його виготовленням. Представники компанії підготували чудовий сюрприз та подарували телевізор власної торгової марки володарці почесного титулу королеви ДЕК. Вітаємо переможницю з Білорусі!

Раді були бачити друзів та партнерів!

Ваш РОМСАТ