img
0
Обране

Міжнародна конференція ДЕК-2021, 27-30 травня (відбулась)

30 травня 2021

Dek-2021

Дні електронних комунікацій 2021

З 27 по 30 травня 2021 року в заміському готельному комплексі «Джинтама Бриз», що знаходиться в селі Глібівка Київської області пройшла четверта міжнародна конференція «Дні електронних комунікацій» (скорочено ДЕК) - масштабний конвергентний галузевий захід для операторів телекомунікацій, постачальників аудіовізуальних медіа-послуг, електронних ЗМІ, операторів кабельного телебачення, виробників і дистриб’юторів обладнання й технологій. Організаторами ДЕК-2021 виступили провідні профільні асоціації: Інтернет Асоціація України - ІнАУ, Асоціація правовласників та постачальників контенту (АППК).

ДЕК-2021 де-факто став першим галузевим оффлайн заходом галузі електронних комунікацій, який зібрав на своєму майдачнику понад 250 учасників з 6 країн.

Захід пройшов у форматі інтерактивного нетворкінгу, дискусійних майданчиків щодо глобальних та локальних трендів, близьких і віддалених майбутніх перспектив телеком і медіа-галузей, викликів, ризиків і можливостей для розвитку інтернету і телевізійних сервісів.

Розіграш подарунків від РОМСАТ

Кожного року РОМСАТ радує учасників ДЕК розіграшами чудових призів. Цей рік також став продовженням гарних традицій! В перший вечір 27 травня під час Welcome Party відбувся розіграш телевізора OzoneHD з діагоналлю екрана 43 дюйми серед делегатів. Переможцем став Тимофій Единак з Павутина Телеком! 

На цьому сюрпризи не закінчилися і на бізнес розминці для провайдерів були розіграні ще два призи – медіаплеєри INEXT TV4 Megogo. Вітаємо переможців!

Дякуємо організаторам за чудовий захід та до нових зустрічей!