img
0
Обране

Дні кабельного ТБ 2016 (оновлення)

31 травня 2016

11-15 червня 2016 в Молдові пройшла традиційна зустріч операторів кабельного ТБ.

Понад 300 учасників – представників ринку кабельного ТБ зібралися в Молдові, щоб обговорити питання, що накопичилися, поділитися досвідом і провести час у колі друзів. Спонсором Днів кабельного ТБ виступила компанія Conax - партнер компанії РОМСАТ.

Фото Дни кабельного ТВ 2016 – Romsat.ua

Більше фото: /company/gallery/photos-and-videos/dktv-2016-photos/

Відео з Дні кабельного телебачення 2016


ЗМІ пишуть

Дні кабельного телебачення 2016 (ДКТБ)

Щорічно оператори кабельного телебачення збираються разом, щоб обговорити поточні питання галузі, поділитися досвідом та зустріти старих друзів. 30 спікерів, 250 учасників із 150 компаній зберуться в мальовничому Вадул-луй-Воде, Республіка Молдова з 11 по 15 червня. Приєднуйтесь!

Дні кабельного телебачення 2016 - Молдова - Romsat.ua

Хто буде на ДКТБ 2016?

Захід об'єднає ключових гравців ринку КТБ: операторів, постачальників обладнання, виробників, юристів й аналітиків. РОМСАТ разом із партнером Conax, традиційно, візьмуть участь у Днях кабельного ТБ. Лариса Макаровська, Голова представництва Conax розповість про переваги цифрового мовлення з точки зору прибутковості оператора, з прикладами та розрахунками.

Кабельне телебачення "вже не те"?

Незважаючи на стрімкий розвиток IPTV і OTT в світі, кабельне телебачення впевнено займає другу позицію по перевагах українських домогосподарств - 37,8%, поступаючись лише 5% "ефіру" (За даними: Індустріальний телевізійний комітет). Хоча загальна динаміка КТВ з невеликим мінусом (від року до року), "кабельники" все ще випереджають третій за популярністю канал супутникового ТБ (29,3%). Про IPTV, як сильного конкурента з часткою 4%, ще рано говорити. Напрошується очевидний висновок: кабельне телебачення залишається актуальним в Україні.


Фото: Слайд из презентации ИТК – Домохозяйства – Тип сигнала ТВ – Romsat.ua


Фото: Слайд презентації ІТК – Домогосподарства – Тип сигналу ТБ

РОМСАТ – постачальник обладнання для операторів кабельго ТБ

Ми стежили як зароджувалося КТБ України, брали участь у будівництві кабельних мереж країни. Найбільші оператори кабельного ТБ працюють на нашому обладнанні:

Нам цікаво бути серед своїх, тому ми вирушаємо на Дні кабельного ТБ в Молдову. Це найкраще місце для зустрічі.

Побачимося, Ваш РОМСАТ!