img
0
Обране

Команда РОМСАТ на Fiberdays22

01 липня 2022
родна команда РОМСАТ на виставці FIBERDAYS (Німеччина)

Виставка Fiberdays22 (Німеччина)

Міжнародна команда РОМСАТ відвідала виставку Fiberdays22, яка відбулась 14-15 червня 2022 у конгрес-центрі RheinMain, Wiesbaden, Німеччина. Виставка присвячена волоконно-оптичним технологіям, які готові до майбутнього. Після дворічної перерви через пандемію ця галузева подія була зосереджена на особистих зустрічах та нетворкінгу, а також на багатьох першокласних практичних й стратегічних обговореннях. Детальніше про Fiberdays22:  fiberdays.de.

Читайте також: Команда ROMSAT на ANGA COM 2022

ВОЛЗ – вже далеко не майбутнє. Це сучасна технологія, яку впроваджують у свої мережі інтернет-провайдери, інтегратори та інсталятори. РОМСАТ була однією із перших компаній-дистрибуторів в Україні, яка почала професійно займатись волоконно-оптичними лініями зв'язку та відкрила окремий підрозділ. Сьогодні ми пропонуємо клієнтам широкий асортимент ВОЛЗ: https://romsat.ua/volokonno-optichni-linii-zvyazku/ 


Читайте також: Команда ROMSAT та inext на KKTS 2022

Медіаприставки inext

У країнах ЄС наша команда активно впроваджує рішення від inext, тому виставка Fiberdays22 стала чудовим плацдармом для знайомства з потенційними клієнтами та партнерами: Glasfaser-Direkt, Jungegehaire, Icotera, PURTEL, Lan Consult, ZTT, LANCIER, T-Mobile, HFCL B.V, LAO, HUAWEI тощо. Кожна зустріч у рамках виставки – це можливість покращення відносин із наявними партнерами в ЄС, розуміння ринку та вектору його розвитку.

Фото із Fiberdays22