img
0
Обране

Гігабітний інтернет: провал чи прорив? Хто був першим?

26 січня 2021
Розказали про активне мережеве обладнання, масовий перехід інтернет-провайдерів на "гігабітні" комутатори та про майбутнє ринку.

 

Текстова версія:

Володимир Пальмов
Керівник напрямку активного мережного обладнання

У РОМСАТ ми працюємо з таким обладнанням:

Основними партнерами по цих напрямках є компанії: Edge-Core, C-DATA, Picotel, WISI, Telkom Telmor та RCI. Ми завжди акцентуємось на довгострокову співпрацю, тому з Edge-Core, наприклад, ми працюємо 10 років, а з WISI - 25! Наша компанія має статус ексклюзивного дистриб'ютора Edge-Core на території України. Ми підтверджуємо статус надійного партнера вже багато років поспіль.

Наші клієнти - це в більшості інтернет-провайдери та провайдери КТБ. Ми також тісно працюємо з інтеграторами і допомагаємо їм з проєктними рішеннями. Сама по собі технологія Ethernet не нова і період її активного зростання вже пройшов. Фокус провайдерів змістився з багатоповерхової забудови на приватний сектор, де себе добре зарекомендувала технологія PON.

Зараз вже нікого не здивувати абонентським тарифом в 1 Гбіт, а ще буквально кілька років тому провайдери дуже скептично ставилися до ідеї надання такої швидкості своїм абонентам. Однією з перших компаній, яка почала будувати нові ділянки і модернізувати старі, на гігабітних комутаторах Edge-Core стала Ланет. І як показав час - рішення було правильним і своєчасним.

Сьогодні Ланет займає провідну роль серед операторів, які надають Гігабітний доступ в Мережу. А серія гігабітних комутаторів ECS4100 стала найбільш популярною й серед інших інтернет-провайдерів.

Комутатор Edge-core ECS4100-28P (L2+, 24x10/100/1000Base-T, PoE 190W, 4x1G SFP)
Наші комутатори об'єднали в собі надійність, зручність в налаштуванні і доступну ціну. На складі завжди є достатній запас та асортимент комутаторів Edge-Core під будь-яке завдання або проєкт. Процеси постачання обладнання добре налагоджені і легко прогнозовані.

Інженери технічної підтримки РОМСАТ завжди готові допомогти зі складним питанням, а при необхідності - запросити до розв'язання питання розробників виробника. Саме тому вибір на нашу користь вже зробили найбільші інтернет-провайдери України: Ланет, Воля, Вега, Тенет, Фрегат, корпоративні клієнти: Розетка і Нова Пошта, а також державні органи та силові структури.

Тому що РОМСАТ - завжди вигідна співпраця!



Всього товарів: 5