img
0
Обране

Вебінари Hanwha Techwin у червні

05 червня 2020

hanwha_623x390_ua.png

Серія вебінарів «Hanwha Techwin - 30 років інновацій! IP камери зі штучним інтелектом»

Hanwha Techwin – Відеокамери зі Штучним Інтелектом (AI)
08.06.2020, 14:00 – 15:00
Доповідач: Олексій Бобров, Інженер підтримки продажів
«Розумні» відеокамери серії Wisenet P - штучний інтелект і «нейронні алгоритми» на одному процесорі. Штучний інтелект Wisenet P дозволяє визначити і класифікувати об'єкти: «людина», «особа», «транспортний засіб» та «номерний знак» і передати метадані в VMS для спостереження або пошуку за заданими критеріями.
Зареєструватися

Hanwha Techwin – Додаток Wisenet Toolbox Plus
10.06.2020, 14:00 – 15:00 
Доповідач: Олексій Бобров, Інженер підтримки продажів
Оновлена платформа Wisenet Toolbox Plus об'єднує 3 функції в одному - Підбір продукції, Розрахунок кута огляду, Калькулятор пропускної здатності і архіву. Незалежно від того, чи розраховуєте ви вимоги до сховища або вибираєте продукцію для забезпечення безпеки, Wisenet Toolbox Plus допоможе розробити оптимальне рішення для системи відеоспостереження.
Зареєструватися
 
Hanwha Techwin - Камери PoE Extender, Технологія AI, Огляд мультисенсорних камер
16.06.2020 14:00 – 15:00 
Доповідач: Олексій Бобров, Інженер підтримки продажів
Нові камери PoE Extender, що призначені для економії часу і грошей інтеграторам і кінцевим користувачам при додаванні додаткових камер до вже встановлених (дві камери на один UTP кабель). Камери зі штучним інтелектом дозволяють визначити, класифікувати об'єкти: «людина», «особа», «транспортний засіб» та «номерний знак» і передати метадані в VMS для спостереження або пошуку по заданих критеріях. Серія Wisenet P має мультисенсорні камери з приводом на відеомодуля "PTRZ" забезпечуючи зону спостереження в 360°.
Зареєструватися

Hanwha Techwin – Огляд технічних новинок Wisenet 2020
24.06.2020 14:00 – 15:00
Доповідач: Олексій Бобров, Інженер підтримки продажів
Вебінар, присвячений новинам компанії в 2020 році (нові продуктові лінійки, поточні та перспективні розробки та зміни в програмному забезпеченні. Бренд Wisenet доповнився новим поколінням камер зі штучним інтелектом на борту. Так само можна ознайомитися з камерою високої роздільної здатності - 32 Мп для спостереження за широкою зоною спостереження. Мультисенсорні камери "PTRZ" з незалежною системою позиціювання кожного модуля.
Зареєструватися


РОМСАТ – офіційний дистриб'ютор Hanwha Techwin (Samsung Techwin) в Україні