img
0
Обране

Compact Headend WISI OH - висока якість за доступною ціною!

20 травня 2015
Раді повідомити про зниження вартості всієї лінійки головних станцій WISI OH.

РОМСАТ завжди рахується з реаліями ринку, побажаннями своїх клієнтів і тому зробив ціну WISI OH максимально привабливою в співвідношенні ціна/якість. Наразі компактне, потужне і надзвичайно гнучке рішення Compact Headend WISI OH стало ще доступнішим.

Краща ціна - для кращого рішення WISI OH! 
головна станція Compact Headend WISI OH

Серія Compact Headend WISI OH добре відома серед операторів кабельного телебачення, так як з моменту своєї появи зарекомендувала себе як рішення, що володіє широкою функціональністю.

Інтегрований віддалений моніторинг у базовому блоці
Модулі для кожного режиму прийома
Низькі експлуатаційні витрати
 Велике кількість каналів (до 28) на один базовий блок
Просте управління за допомогою USB і веб-інтерфейса



Для будь-якого оператора
 
Базовий функціонал головної станція COMPACT WISI OH легко розширюється додатковими модулями (можлива установка до 14 модулів), що забезпечує оптимальну роботу каналів (14 аналогових та 28 цифрових).

Приклад: Швидкий старт проекту DVB-C шляхом трансляції каналів DVB-T2 за допомогою модуля ОН86 2 і подальшим розширенням модулем DVB-S/DVB-C OH85H

кабельне телебачення, головная станція COMPACT WISI OH
Високий вихідний рівень 110dBμV системи ОН ідеально підходить для використання її у невеликих розподільних мережах кабельного телебачення, висотних будівлях, лікарнях, готелях, місцях відпочинку і розваг.

Енергоефективність WISI OH з низьким енергоспоживанням модулів забезпечують мінімальні експлуатаційні витрати.

Оновлене шасі OH50A з новим інтерфейсом і можливістю віддаленого управління дозволить оптимізувати процес налаштування та обслуговування головної станції.

У нас можна придбати  як базове шасі головної станції WISI OH, так і всі додаткові модулі з гарантією якості та приємною ціною.