img
0
Обране

HP анонсувала нові конфігурації для Helion

25 лютого 2015
Компанія HP анонсувала сім додаткових конфігурацій Infrastructure as a Service для HP Helion Managed Virtual Private Cloud (VPC).

Нові пропозиції оптимізують вартість і використання ІТ-ресурсів. Вони покликані задовольнити вимогам самих різних робочих навантажень рівня підприємства, від розробки додатків і забезпечення доступу до медіа-контенту, до підтримки складних рішень ERP (SAP, Oracle, Microsoft Dynamics і Sage).

HP Helion Managed Virtual Private Cloud

HP Helion Managed VPC тепер пропонує чотири конфігурації віртуальних серверів для легких завдань і три зміни фізичних - для відповідальних навантажень, що вимагають виділених серверів. Всі ці керовані сервіси передбачають автоматичні технологічні та захисні оновлення, переваги моделі OPEX, консультації з робочим навантаженням та трансформаційні послуги.

Jim Fanella«Створення преконфігурірованних рішень для найбільш часто використовуваних робочих навантажень спрощує швидке розгортання приватних віртуальних хмар і допомагає спростити перехід організацій на новий стиль ІТ», - заявив Джим Фанеллі (Jim Fanella), віце-президент HP Enterprise Services по хмарах і робочим навантаженням.







Нові рішення HP Helion Managed VPC доступні в 24 місцях на п'яти континентах. Базові розцінки для віртуальних конфігурацій починаються з $ 76 в місяць (Bare Metak) і від $ 496 для Virtualized Enterprise. Фізичні конфігурації коштують від $ 800 в місяць за 8-ядерні сервери, і від $ 1000 за Physical Enterprise. Всі варіанти мають функціональність OpenStack і опцію додавання високою (5 дев'яток) готовності. 

Наступне розширення асортименту Managed Private Cloud компанія HP запланувала на квітень. Воно забезпечить ще більше гнучкості для замовників, незалежно, де знаходяться їхні дані і додатки.

Нагадаємо, що РОМСАТ є партнером компанії HP в Україні.