img
0
Обране

Ігрові маніпулятори Hori

11 липня 2022
Ігрові маніпулятори HoriП'ять видів гаджетів від Hori

Раді повідомити про наявність на складі продукції культової для світу консольного геймінгу компанії Hori. Остання завоювала повагу українських гравців вже доволі давно, але варто зауважити що офіційні поставки продукції в Україну розпочалися лише роки 2 тому і саме завдяки зусиллям компанії РОМСАТ. Сьогодні розповідаємо про 5 видів гаджетів від Hori, для того аби ви розуміли, чим саме займаються ці поважні японці.

Геймпад-Hori

Тож одна з течій в якій працюють Hori - це шана олдскульному геймінгу і націлені такі товари на гравців зі стажем (насправді на них ще неймовірно зручно грати в конкретні ігри та жанри). Horipad Mini Super Mario - саме з таких. При першому погляді на нього з'являються стійкі асоціації саме з геймпадами до консолей 80-х/90-х років. З усім тим, тут є повний набір органів керування безпосередньо для гри, а також додаткових кнопок включаючи "Home", "Capture" та навіть регулювання звуку. Не в останню чергу це пов'язано з тим, що геймпад можна під'єднати як до консолі Nintendo Switch, так і безпосередньо до персонального комп'ютера. За довжиною кабелю Horipad також "робить" чималу кількість конкурентів: чесних 3 метри. Ще одна його особливість: трохи зменшені в порівнянні з конкурентами розміри, тож виріб можна сміливо купувати в тому числі й для дитини. Доступний у трьох кольорових варіантах з використанням візуалів з трьох різних ігрових серій.

Читайте також: Файтинги та платформери: ТОП-5 незвичайних геймпадів - ITC.ua

Захисний-чохол-HORI

Насправді техніка, це - не єдиний загальний вид товарів яким займається Hori. Ще вони роблять сумки. Зокрема і такі великі як Carry All Pouch Animal Crossing. Фактично це кейс для зберігання абсолютно усіх ваших аксесуарів до Nintendo Switch (а їх з часом реально може назбиратися чимало). Сумка має надцікавий дизайн у стилістиці гри "Animal Crossing" та готова прихистити наступні речі: будь-яку версію консолі Nintendo Switch, декілька док-станцій до неї, адаптери змінного струму, чималу кількість портативних геймпадів (Joy-Con), а також декілька їх вже цілком габаритних родичів. Для використання у якості саме сумки доступні дві опції: ручка для переноски, а також плечовий ремінь. Hori подумали про будь-які варіанти використання.

Зарядна-станція-Hori

Рухаємося у бік аксесуарів до PlayStation 5. Ціни на дану консоль все ще далекі від прийнятних для українського споживача, проте наразі вже немає хоча б дефіциту цих консолей. Придбати можна спокійно. Один з найважливіших процесів при користуванні консоллю - це підтримання у зарядженому стані геймпадів (власне це єдиний процес над яким треба замислюватися власникові). Hori пропонують зручний варіант для одночасного заряджання одразу двох органів керування. Просто помістіть геймпади на їх заготовлені місця і 20 годин геймінгу після зарядки вам забезпечені. Пристрій обов'язково сповістить вас про стан зарядки завдяки світловій індикації. Вкрай важливо, що виріб має абсолютно ідентичний до самої PlayStation 5 дизайн і точно не буде випадати з кольорового ансамблю. 
Зарядне сумісне виключно з останнім поколінням контролерів DualSense.

Захисний-чохол-HORI

Hori виробляють величезну кількість різноманітних захисних аксесуарів до консолі Nintendo Switch. Певним універсальним варіантом можна назвати чохли серії "DuraFlexi Protector". Фактично - це аналог захисного "бамперу" які ми звикли використовувати у випадку наших смартфонів. Тобто гаджет захищений, але при цьому у нього залишаються абсолютно вільними усі органи керування, а також власне екран. Консоль захищена від: бруду, подряпин, зносу. Падіння? - Так, але з ними як ви розумієте все доволі індивідуально. Однак при падінні саме на бік чохла - він з великою долею ймовірності захистить гаджет, адже виготовлений зі спеціального надгнучкого матеріалу. Цей та подібні чохли від Hori також гарний привід підкреслити власну індивідуальність та прихильність до певної гри. У нашому випадку мова про серію ігор "Pikachu".

Навушники-Hori

Не будемо забувати і про власників консолей Xbox в Україні хоч їх офіційний статус досі під великим сумнівом:) Хай там як, а на цьому місці ми підходимо до ще однієї категорії якої опікується Hori: ігрові навушники. Наша конкретна модель має більш ніж демократичний цінник та звичайно ж сумісна як з останніми версіями консолей від Microsoft, так і з ПК. Має усе необхідне для комфортного геймінгу базового рівня: м'які прокладки на оголів'ї, гнучкий мікрофон, положення котрого можна швидко скоригувати під власні потреби та 40-мм драйвери для повноцінного спектра звучання як на низьких, так і на середніх та високих тонах.

Важливо відзначити, що Hori - це компанія що офіційно, а також неймовірно тісно співпрацює з виробниками консолей. Nintendo, Sony, Microsoft - співробітники та зокрема інженери та дизайнери Hori завжди на тісному зв'язку з переліченими гігантами індустрії. Перш ніж якийсь продукт вийде у світ - він обов'язково проходить процедуру сертифікації та затвердження саме від виробника тієї чи іншої консолі. Звідси маємо беззаперечну гарантію якості. Відтепер і в Україні, офіційно.

Товар у наявності, доступний до замовлення

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор HORI в Україні