img
0
Обране

Форум Smart Building & Internet of Things 2021 (відбувся)

23 червня 2021
Міжнародний Форум Smart Building 2021 | romsat.ua

РОМСАТ на Smart Building та Internet of Things Forum

З 9 по 10 червня в Києві вже в п'ятий раз пройшов Forum Smart Building - професійна виставка і конференція, яка демонструє світові і українські досягнення в області інтелектуальних систем та автоматизації, енергоефективності та smart-рішеннь для створення «Розумного будинку» та «Розумного міста». Чотири проєкти відбулись на одному майданчику: 

  • Smart Building Forum
  • Internet of Things Forum
  • Виставка ''Комунальна інфраструктура''
  • Виставка ''Будівництво. Архітектура. Ремонт.''

Термоскринінг Партнер

РОМСАТ подбав про безпеку відвідувачів та організував температурний скринінг делегатів на вхідних групах форуму. Швидкий та безпечний скринінг забезпечили за допомогою обладнання компанії Uniview, одного з лідерів китайського ринку у сфері професійних систем для дистанційного вимірювання температури тіла.
Детальний фотозвіт з події в нашій галереї

Демо-стенд

На нашому стенді можна було ознайомитися з рішеннями для розумного і безпечного міста від світових виробників, таких як TEKTELIC, Aqara, Uniview, Hanwha Techwin, ITC.

Онлайн-трансляція зі стенду

Експертні виступи

В рамках ділової програми була проведена дводенна конференція, на якій прозвучали доповіді понад 50 спікерів, серед яких виступи наших фахівців. "Як економити за допомогою IoT" розповіла Анна Гаєвська, директор проєктів розвитку РОМСАТ. В рамках тематичного блоку про IoT для бізнесу, Антон Єжов, керівник напрямку систем звуку розповів про ІР аудіо як складову безпечного міста.