img
0
Обране

MikroTik KNOT

28 квітня 2021
mikcorik-knot_623x390.png

KNOT - універсальний пристрій нового покоління

Компанія MikroTik продовжує активно розвивати і розширювати лінійку продуктів Інтернету речей. Новітнє доповнення до серії обладнання MikroTik IoT - KNOT (RB924i-2nD-BT5 BG77) - це шлюз Інтернету речей для найбільш універсальних і економічних параметрів. IoT шлюз - це мережевий пристрій, який виконує безліч функцій, таких як об'єднання десятків датчиків або інтелектуальних пристроїв. KNOT може контролювати вбудовані GPIO, перетворювати протокол Modbus в TCP і навіть пересилати пакети Bluetooth в мережу TCP/IP через HTTPS і MQTT.

Раніше: Комплект LtAP LR8 LTE від Mikrotik

Максимальна зручність за мінімальною ціною

KNOT підтримує безліч протоколів і можливостей підключення: бездротовий зв'язок 2.4 GHz, Bluetooth, 2 Ethernet порта 100 Mbps з PoE-in і PoE-out, Micro-USB. Дана новинка - це дійсно універсальний пристрій з винятковими можливостями підключення і підтримкою протоколу. Це шлюз Інтернету речей, що використовує вузькосмуговий зв'язок і технологію CAT-M. Через низьку вартість стільникового зв'язку з низькою пропускною здатністю її підтримують незліченні оператори мобільного зв'язку по всьому світу.

Ви можете використовувати KNOT як TCP-міст від дротових датчиків Modbus для відправки показань на сервер Modbus. Так, KNOT забезпечує бездротовий зв'язок з провідними датчиками і виконавчими механізмами, такими як лічильники електроенергії та реле.
Його можна використовувати як резервне з'єднання для Ethernet або як канал управління для вашої мережі. Місячний план NB / CAT-M набагато дешевше LTE. Навіщо витрачати зайві гроші на пропускну здатність, яка вам не потрібна? Наприклад, ви можете управляти торговим автоматом на базі KNOT з датчиками температури і вологості всього за кілька мегабайт в день.

З інтерфейсом Bluetooth ви можете використовувати KNOT для відстеження активів і телеметрії на основі рекламних пакетів Bluetooth. KNOT підтримує будь-який тег BLE, який відправляє дані реклами. iBeacon, Eddystone або будь-який інший формат. Він має потужні фільтри для пересилання тільки відповідних пакетів і ігнорування інших. 

KNOT - відмінний інструмент для більшості зовнішніх шаф IoT додатків. Він поставляється з кріпленням на DIN-рейку, що дозволяє легко інтегрувати його з усіма типами установок: від сільського господарства і відстеження активів до моніторингу холодового ланцюга, промислового виробництва і т. д. Забезпечте гнучке і недороге підключення до самих віддалених або складних об'єктів з MikroTik KNOT.