img
0
Обране

Команда РОМСАТ пробіглася Під каштанами

29 травня 2017
Команда РОМСАТ пробіжалась "Під каштанами" – чудова традиція!

Команда РОМСАТ на Пробег под каштанами 2017

Фото: Команда РОМСАТ до старту

В цьому році ми встановили новий рекорд - більше 30 чоловік. "Пробіг" став доброю традицією для нашої компанії. Щорічно в кінці травня РОМСАТ збирається в центрі Києва, щоб у колі друзів, колег і рідних подолати заповітні 5 км.

Більше фото: галерея

Відео: старт забігу

Підписуйтесь на нашу сторінку у Fb


Анонс

Команда РОМСАТ приєдналася до соціальної ініціативи "Пробіг під каштанами"

Команда РОМСАТ приєдналася до соціальної ініціативи "Пробіг під каштанами"

Пробіг під каштанами - гарна традиція!

Будь-яка компанія - це перш за все люди. Багато років поспіль наш дружний колектив бере участь у благодійній акції "Пробіг під каштанами". Енергійна атмосфера, тисячі посмішок і душевна компанія допомагають збирати кошти на дороге медичне обладнання для лікування дітей з захворюваннями серця. "Пробіг" став для нас хорошою традицій.

 РОМСАТ на Пробеге под каштанами 1  РОМСАТ на Пробеге под каштанами 2   

Фото з пробігів минулих літ

«Робити добрі справи легко», - під таким гаслом виступить команда РОМСАТ. Наша компанія спеціалізується на багатопрофільній проектній дистрибуції телекомунікаційного та телевізійного обладнання. Ми соціально активна компанія, тому розуміємо важливість підтримки таких як РОМСАТ. Наша команда дає чудовий приклад іншим – допомагати може кожен. Це наша мета. Благодійний забіг вже став традиційним для багатьох наших співробітників. Ми беремо участь разом із сім’ями, друзями та близькими. Цього року київськими вулицями пробіжать більше двадцяти ромсатівців, що стане чудовим внеском в здоров’я нації.

Запрошуємо наших друзів, партнерів та шановних конкурентів оздоровитися, підтримавши соціальну ініціативу. Разом ми сила!

Реєстрація на "Пробіг під каштанами":  http://probeg.kiev.ua/reyestratsiya/
Благодійний внесок: 150 грн / людина.