img
0
Обране

Команда ROMSAT на KIKE 2022

12 вересня 2022
Конференція KIKE 2022 у Польщі.png

Конференція KIKE 2022 у Польщі

Дата: 19-21 вересня 2022

Місце: готель DoubleTree by Hilton

Адреса: Лодзь, Польща

Детальна інформація

Конференція KIKE одна з найбільших подій в галузі телекомунікацій у Польщі. Цей майданчик чудова можливість обмінятися досвідом, ідеями та дізнатися про нові бізнес, технічні та юридичні рішення. Це також можливість поглянути на ринок європейського телекому ширше та на зміни, які на нього чекають, зумовлені технічними інноваціями, зростаючими потребами клієнтів та новими зобов’язаннями.

Цьогоріч конференція збере понад 700 учасників, серед яких телекомунікаційні оператори, інтернет та кабельні оператори, постачальники та виробники аудіовізуального контенту, а також обладнання, інфраструктури, технологічних та ІКТ-рішень.


Читайте також: Команда РОМСАТ на Fiberdays22 та ANGA COM 2022

Презентація новинок та рішень на нашій демо-зоні

На нашій демо-зоні презентуємо новинки модельного ряду inext – приставки TV5 (TV-X)/TV5 Ultra та пульт дистанційного керування inext AIR. Будемо раді запропонувати готові інструменти та рішення для організації бізнесу з надання послуг інтерактивного телебачення IPTV, OTT.

Запланувати зустріч із Павлом Сидоровим, комерційним директором inext можна за посиланням: https://calendly.com/pavlosidorov/inext_kike

Знайти нас буде просто — місце VIP 5 на майданчику VIP Lobby stands.

До зустрічі на KIKE!