img
0
Обране

РОМСАТ на Telecom Ukraine 2015

08 вересня 2015
Морський бриз, теплі промені одеського сонця, перший дощ і цікава компанія однодумців. Символічно, разом з літом закінчилася конференція Telecom Ukraine 2015. РОМСАТ виступив в якості спонсора, підтримавши традицію проведення "зльоту телеком спільноти".

Незважаючи на спеціалізацію Telecom Ukraine – інтернет, супутникове і кабельне ТБ, наша команда підняла питання про "Розумне місто". Максим Ліщук, експерт в області IP CCTV компанія РОМСАТ, розповів про своє бачення подібного проекту для поліпшення життя.

Конференція Telecom Ukraine 2015 – Максим Лищік, Romsat.uа

У ході доповіді розглядалися аспекти застосування засобів відео аналітики в системах спостереження безпечне і розумне місто. Максим розповів про нові рішення для створення розподільчих мереж моніторингу навколишнього середовища за допомогою різних автономних датчиків і побудови розумних систем обліку для різних комунальних і комерційних служб.

Telecom Ukraine 2015 | Romsat.uа

Фото © Інтернет Асоціація України (ІнАУ)

Цього року на TU 2015 був справжній аншлаг – більше трьох сотень слухачів, доповідачів, представників бізнесу та держави. І це не ураховуючи трафік з онлайн трансляції, яку організувала компанія Тенет. Безліч актуальних питань були підняті гравцями ринку. Гарячі дебати в рамках круглих столів, а також у кулуарах говорять про потреби у таких зустрічах. Технічні доповіді також знайшли свою аудиторію. Проблематика проблематикою, а технічну сторону справи ще ніхто не відміняв. Загалом, пройшло чергове насичене дійство.

Ради були всіх бачити і до зустрічі на Telecom Ukraine 2016!

Ваш РОМСАТ