img
0
Обране

Kramer Electronics 2022 – новий етап розвитку в Україні

22 грудня 2021

Kramer Electronics 2022 – новий етап розвитку в Україні - Romsat.ua

У вівторок, 21.12.2021, в офісі компанії ROMSAT відбулося знайомство з новим головою представництва Kramer Electronics в Україні Юрієм Розумом.

Kramer Electronics – компанія з 40-річною історією, основною діяльністю якої є розробка, виробництво та продаж професійного обладнання для передачі та обробки аудіо та відео сигналів у цифровому та аналоговому форматах.

У лютому 2021 року провідний ізраїльський фонд прямих інвестицій Fortissimo Capital Fund придбав контрольний пакет акцій Kramer Electronics. А вже восени відбулася зміна голови представництва в Україні, яким став досвідчений Юрій Розум, раніше обіймавший посаду директора ДП "Літер" у м. Одеса.

РОМСАТ – офіційний дистриботор Kramer Electronics

ROMSAT дистрибутує рішення Kramer Electronics в Україні понад 10 років. За цей час ми чудово розібралися у перевагах бренду та реалізували безліч цікавих проєктів. На зустрічі з ROMSAT Юрій розповів про плани розвитку Kramer Electronics на найближчі 5 років. Окрім стратегічних питань, приділив увагу основним лінійкам обладнання та зробив інсайди про майбутні новинки, якими порадує виробник українських користувачів найближчим часом. Водночас обговорили основні тенденції ринку аудіо-відео систем та намітили плани на 2022 рік.

Від команди РОМСАТ висловлюємо Юрію Розуму подяку за цікаву інформацію та сподіваємось на продовження успішної співпраці з Kramer Electronics у 2022 році.

Ви інтегратор? – звертайтесь до нас!

ROMSAT – офіційний дистрибутор рішень Kramer Electronics, у нас ви отримаєте:

  1. захист проекту;
  2. допомога у підборі обладнання;
  3. особисті ціни.



Всього товарів: 1

Подовжувачі інтерфейсів

Комплект з передавача та приймача HDMI Kramer PT-871/2XR-KIT Комплект з передавача та приймача HDMI Kramer PT-871/2XR-KIT
Код товару: 791900
Немає в наявності