img
0
Обране

Будні провайдера: Не будь як Кирило - модернізуй живлення своїх комутаторів!

30 січня 2017

Сергій та Кирило друзі із самого дитинства. Вони разом будували замки із піску, ходили в одну школу і, навіть, сохли за Марійкою із 5Б класу. Після закінчення інституту з відзнакою, юні фахівці вирішили зайнятись бізнесом. Тоді в моді були мережі інтернет і майбутні партнери заснували компанію-провайдера.

Модернізація живлення комутатора - Romsat.ua

Hello, телеком!

Папік Сергія продав свій старенький Жигулі "двійку", а батьки Кирила комуналку, яку берегли для самостійного життя свого чада. На ці гроші хлопці побудували першу «мережу» і бізнес закрутився, пішли бажані гроші, в кишені з'явився вільний кеш. За десять років їм вдалося запустити декілька успішних компаній, після чого шляхи компаньйонів розійшлися.

SuperLAN & КNet

Сергій залишився розвивати компанію «СуперЛан», а Кирило запустив нового провайдера «КNet». Чудова прибутковість бізнесів дозволила друзям безбідно існувати аж до 2008 року. За цей час вони встигли купити собі по квартирі, а Сергій навіть взяв старенький Lexus для солідності.

Перебої електроенергії – скарги абонентів

Майдан, девальвація гривні і настрої абонентів зробили своє діло - показники прибутковості почали падати. Бізнес вже не здавався їм таким прибутковим, а витрати на обладнання суттєво від'їдали прибутки обох компаній. А тут ще й перебої з електроенергією - колл-центри розривалися від скаженіючих клієнтів.

Кирило, KNet - обійшовся без модернизації живлення

Кирилл, владелец KNet - не использует модернизацию питания

Власники почали шукати вихід, забиваючи все нові і нові запити в google. Кирило вирішив придбати UPC-и для своїх комутаторів, але коштів вистачило лише на частину з них. Гроші витрачені, а скарги від абонентів продовжували надходити. Тоді він згадав про свого друга дитинства Сергія, який пішов іншим шляхом.

Сергій, SuperLAN- модернізував живлення комутаторів

Сергей, владелец СуперЛан - модернизировал питание коммутатора

Сергій давно займається бізнесом і в нього є надійні партнери-постачальники. Набравши номер: 044-394-54-54 на іншому кінці почув: "Доброго дня, компанія РОМСАТ". Там йому розказали про нову послугу із модернізації живлення комутаторів.

Бюджет помірний, роблять швидко, а на виході отримуєш стабільну роботу пристрою, а разом з ним і бізнесу. За два місяці і три дні були модернізовані всі 204 комутатори. І тепер сон Сергія значно покращився.

Не будь як Кирило – модернізуй живлення своїх комутаторів!


Чому варто модернізувати живлення?

  1. Щасливі абоненти – інтернет без збоїв
  2. Економія бюджета – можливість більше заробляти
  3. Безперебійність бізнесу!

Після модернізації у вас з'являється можливість під'єднати комутатор до зовнішнього акумулятора. А це означає, що відключення електроенергії вам боятися нема чого - безперебійність бізнесу гарантована!

Характеристики:

  • струм заряду батареї - 500mА / 700mA
  • захист від глибокого розряду
  • захист від короткого замикання
  • автозапуск при підключенні нової батареї або появи основного живлення

Ціна від 30 у.о.

Вартість модернізации починається від 30$ для популярної моделі ECS3510-28T. Повний перелік пристроїв представлено нижче - ціни уточнюйте у наших менеджерів.

Модельний ряд комутаторів та OLT

  • ECS3510-28T/52T
  • ECS4110-28T
  • ECS4100-28T
  • ECS4120-28T/F
  • ECS4210-28T
  • ECS4610-24F
  • ECS4510-28T/28F
  • ECS4620-28T/28F
  • ES4612
  • BDCOM P3310C-AC

Вашого комутатора немає у списку? – Назвіть модель і ми зробимо для вас все можливе, щоб провести модернізацію.

* Всі персонажі, описані події, а також назви компаній СуперЛан та KNet всього-лише бурхлива фантазія автора. РОМСАТ, дійсно, робить модернізацію і радує своїх партнерів вже двадцять третій рік поспіль.