img
0
Обране

Новинка від Bosch - цифрова дискусійна система CCS 1000 D

16 лютого 2015

Компанія Bosch Security Systems представила ринку новинку для конференц-залів і переговорних – компактну цифрову дискусійну систему Bosch CCS 1000 D.

Компактні розміри Bosch CCS 1000 D з потужною функціональністю
Цифрова система Bosch CCS 1000 D розрахована на невеликі наради в переговорних кабінетах офісних центрів і залах суду. Вона ідеально підходить для нарад різного формату. Новинка функціональна і дозволяє провести швидке налаштування. При всій простоті використання CCS 1000 D підтримує до 80 дискусійних пультів. Система має два типи центральних блоків. Повнофункціональний центральний блок має можливість запису на USB-накопичувач (у форматі MP3)> 4000 годин (128ГБ) або на внутрішню пам'ять до 8 годин. Система також має вбудований цифровий пригнічувач акустичного зворотнього зв'язку. У більш бюджетному центральму блоці ці функції відсутні.

bosch ccs1000 d

Контроль Bosch CCS 1000 D
Система підтримує управління автоматизованої HD камерою. Дозволяє здійснювати налаштування і управління за допомогою вбудованого web-браузера і планшета.

Чудова якість мовлення
Одночасна робота динаміка і мікрофону робить спілкування більш природним. CCS 1000 D має стійкість до перешкод від мобільних телефонів.

Новинка Bosch CCS 1000 D доступна до замовлення!

Компанія РОМСАТ є авторизованим партнером Bosch Security Systems на території України.