img
0
Обране

Новий TOTOLINK N300RT

27 березня 2020

Зустрічайте новий TOTOLINK N300RT | romsat.ua

Зовнішній вигляд роутера

Новий Totolink N300RT ще компактніший і легший за попередню модель. На фронтальну панель виробник виніс кнопку перезавантаження і клавішу WPS. На тильній стороні роутера зібрані всі його порти: живлення, WAN, а також чотири вихідні LAN. Також Totolink N300RT обладнаний двома антенами з коефіцієнтом підсилення 5 дБі. Антени всеспрямовані і здатні вільно рухатися, нахилятися і обертатися. 

Можливості

В новій версії маршрутизатора використовується процесор з частотою 400 МГц і 8 мб флеш пам'яті. Відмінність від попередньої моделі полягає в трьох моментах. Перший - чіпсет RTL8196E-VE3 + RTL8192FR замість RTL8196E + RTL8192ER; другий - збільшений запас Flash пам'яті, третє оновлення – програмне забезпечення. Роутер забезпечує передачу даних на основі технологій IEEE 802.11n в частотному діапазоні 2,4 Гц. Швидкість бездротового з'єднання - на рівні 300 Мбіт/с, проводового - 100 Мбіт/с.  

 Totolink N300RT

Роутер підтримує IPTV, DHCP, DMZ, віртуальний сервер, дозволяє створювати гостьові віртуальні мережі, оснащений системами шифрування, фільтрації контенту і фаєрволом. Додатковим плюсом виступає можливість роботи в якості універсального репитера, за допомогою якого можливо розширити свою домашню бездротову мережу. 

Управляти всіма функціями і роботою роутера в цілому можна за допомогою веб-інтерфейсу. Він доступний і з комп'ютера, і зі смартфона. 

Totolink N300RT | romsat.ua

Компанія РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор Totolink в Україні 

Огляд нового TOTOLINK N300RT