img
0
Обране

Нове покоління. Ubiquiti представляє бездротові точки доступу LTU

18 березня 2020

Анонсована оновлена лінійка обладнання Ubiquiti LTU

Анонсована оновлена лінійка обладнання Ubiquiti LTU | romsat.ua

Індивідуальна технологія для операторів WISP

LTU - нове покоління обладнання американської компанії Ubiquiti для створення операторських бездротових мереж. Для даних моделей характерні - підвищена спектральна ефективність, стійкість і масштабованість фіксованих бездротових мереж дальнього радіусу дії. Рекомендуються до використання провайдерами при розгортанні масштабних WISP мереж, з високими вимогами абонентів до пропускної спроможності створюваного з'єднання.

Повний асортимент бездротових точок доступу Ubiquiti

Ubiquiti LTU | romsat.ua

Найновіші продукти LTU

Rocket LTU - модель відрізняється високим рівнем спектральної ефективності і значно перевершує обладнання попередніх поколінь по продуктивності. Функціонує в середовищі PtMP, використовуючи як клієнтів LTU Pro, LTU Lite або LTU LR.

LTU Pro - точка доступу з поліпшеною продуктивністю RF, функціонує в середовищі PtMP з LTU-Rocket в якості базової станції. Ідеально підійде для підключення абонентів до базової станції на середній дистанції.

LTU-Lite - бездротова 5 Ггц точка доступу, призначена для роботи в мережах топології PTMP, де LTU-Rocket використовується як базова станція. Дана модель є хорошим вибором, при підключенні до мережі абонентів, які розташовані на невеликій відстані від джерела сигналу.

LTU LR - точка доступу яка призначена для підключення до мереж Ubiquiti LTU абонентів знаходяться на великій відстані від базової станції. Модель компактна, з розбірним параболічним рефлектором та зі збільшеним коефіцієнтом посилення антени.