img
0
Обране

Доступна нова версія ПЗ exacqVision v8.6

22 вересня 2017

Вийшла нова версія програмного забезпечення exacqVision v8.6 з поліпшеним користувацьким інтерфейсом, який робить систему безпеки ще більш ефективною.

Доступна нова версія ПЗ exacqVision v.8.6 | romsat.ua

exacqVision - програма для відеоспостереження

Програмне забезпечення для систем відеоспостереження exacqVision призначене для створення потужної системи безпеки, дозволяє вести запис як з сучасних мережевих, так і з аналогових відеокамер.

Зручна в управлінні клієнтська частина програми встановлюється на будь-який комп'ютер і дозволяє підключитися до декількох серверів exacqVision, а відеопотік можна переглядати в браузерах і на мобільних пристроях, що мають доступ до мережі.

Нові можливості exacqVision v8.6

Більш ефективна у використанні операторів
  • Пошук відео за мітками тривог з систем охоронної сигналізації та контролю доступу
  • Створення міток безпосередньо з вікна Live view
  • Вибір користувальницьких інтерфейсів
Більш продуктивний мобільний додаток
  • Перегляд розділів і зон
  • Покращений рендеринг кадрів, відображення статусу та інформації про помилки
Безпека і відказостійкість
  • Додаткова безпека від кібератак
  • Безкоштовна пробна ліцензія на Enterprise System Manager
Розширення налаштувань для камер інших виробників
  • Підтримка кодека h.265 для камер Samsung, Vivotek, Illustra
  • Підтримка протоколу HTTPS для камер Dahua і HikVision

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор Exacq Technologies в Україні.

Детальніше про нові функції в exacqVision v8.6

exacqVision 8.6 пропонує безліч нових функцій, які покращують роботу користувачів і загальну захист системи.

Можливості пошуку exacqVision тепер дозволяють користувачам використовувати інформацію про події з систем охоронної сигналізації та контролю доступу для більш повної картини безпеки. Цей реліз також полегшує організацію пошуку по метаданих та сценаріями з їх комбінації. Більш зручний інтерфейс копіювання архіву спрощує роботу оператора.

Кожен реліз надає можливість забезпечити найбільш повний захист від кібератак, а версія 8.6 тепер самостійно пропонує створювати більш складні паролі і критерії блокування системи, що робить exacqVision найбільш стійкою VMS, ніж будь-коли раніше. З новою безкоштовною пробної ліцензією Enterprise System Manager ви можете бути переконається, що ваша система exacqVision працює надійно в будь-який час.

Більш ефективна у використанні операторів

Пошук відео по мітках тривоги з систем охоронної сигналізації та контролю
Тепер ви можете використовувати дані подій з систем охоронної сигналізації та контролю доступу, щоб поліпшити результати пошуку exacqVision і відновити повну картину подій на об'єкті. Простий пошук відеороликів з усіх точок проходу по номеру карти доступу, через які проходив конкретний співробітник, без необхідності налаштовувати окремо особливі критерії тривоги.

Доступна новая версия ПО exacqVision v8.6 | romsat.ua

Створення міток з вікна Live view
Закладка і управління мітками - дуже ефективні інструменти, які використовуваються для маркування та збереження важливих відео і подій з камер відеоспостереження. У версії 8.6 покращено цей функціонал. Він дозволяє вам створювати випадок/мітку безпосередньо з вікна Live view, яке включає в себе всі камери, розташовані на поточній розкладці. При експорті колекція кліпів буде зберігатися в хронологічному порядку за номерами камер, які контролюють зону перегляду. Швидке створення випадків безпосередньо з вікна Live view без необхідності повного пошуку відео, економить чимало часу при створенні відеороликів з тривожними подіями. Оптимізовані можливості меню закладки матимуть безпосередній вплив на ефективність безпеки і швидкість реагування на критичні ситуації.

Доступна новая версия ПО exacqVision v8.6 | romsat.ua

Вибір користувальницьких інтерфейсів
Ви можете самостійно налаштувати користувальницький інтерфейс свого exacqVision, від значків меню, до кольорів і градієнтів. Адаптуйте exacqVision відповідно до вимог вашої системи безпеки.

Доступна новая версия ПО exacqVision v8.6 | romsat.ua

Більш продуктивний мобільний додаток

Перегляд розділів і зон
Користувачі додатка Exacq Mobile тепер можуть переглядати всі розділи і зони - разом зі статусом для кожної зони - з одного екрану. Просто торкніться певного розділу або зони на вашому пристрої, і ви можете переглядати відео і постановку на охорону, зняття з охорони або обхід сигналів тривоги для цієї області. Це справжнє управління відео на ходу!

Покращений рендеринг кадрів, відображення статусу та інформації про помилки
Спільне використання кадрів, при виборі повторюваних потоків, а також покращений рендеринг кадрів, значно підвищують продуктивність Exacq Mobile. Крім того, мобільний інтерфейс тепер відображає помилки і інформацію про статус кожного потоку, щоб надати вам повну інформацію, необхідну для кращого управління безпекою в реальному часі.

Безпека і відмовостійкість

Додаткова безпека від кібератак
exacqVision 8.6 отримав додаткові заходи забезпечення кібербезпеки, включаючи: підтримку складних паролів і блокування користувача після певної кількості невдалих спроб входу в систему. Ці удосконалення допомагають зробити exacqVision більш безпечним VMS.

Доступна новая версия ПО exacqVision v8.6 | romsat.ua

Безкоштовна пробна ліцензія на Enterprise System Manager
Enterprise System Manager - це централізована система моніторингу працездатності та оновлення програмного забезпечення, доступна на ПК або мобільному пристрої. ESM дозволяє користувачам:

  • Максимальний час безвідмовної роботи ПЗ exacqVision
  • Миттєве отримання доступу до оперативного обслуговування
  • Підвищіть надійність при автоматичному переході запису на failover-сервер
  • Створення гнучких повідомлень по електронній пошті
  • Скорочення часу обслуговування ПЗ
  • Моніторинг стану камери

Доступна новая версия ПО exacqVision v8.6 | romsat.ua

Остання версія ESM дозволяє користувачам здійснювати пошук і фільтрацію серверів і подій з використанням ключових слів, імен серверів і діапазонів дат, що дозволяє відстежувати активність сервера протягом певного періоду часу.

Тепер клієнти можуть оцінити Enterprise System Manager (ESM), використовуючи безкоштовну пробну ліцензію. Термін дії пробної ліцензії закінчується через 45 днів з моменту установки, але її можна продовжити або купити.

Презентація exacqVision v8.6 (en) на сайте Exacq.