img
0
Обране

Нова серія WIFI пристроїв для бізнесу від Edgecore

28 серпня 2019

Прості та доступні рішення для побудови бездротової мережі

news_28_08_wifi_edgecore_ukr.png

Ваш партнер мережевих рішень

Традиційні рішення WLAN для підприємств складні і дуже дорогі — вони вимагають безлічі різних компонентів, таких як контролер для управління AP, веб-сервер для сторінок входу, система моніторингу користувачів та пристроїв тощо. Edgecore поєднує можливості всіх цих систем у просте та доступне все-в-одному рішення.

Завдяки Edgecore ви отримуєте надійне, гнучке та безпечне
рішення Wi-Fi за доступною ціною

Бездротові контролери

Контролери Edgecore серії EWS забезпечують повне управління точками доступу, аутентифікацію / авторизацію / звітність користувачів (ААА), безпеку корпоративного рівня і централізоване управління — все в одному пристрої.

Бездротові точки доступу

Точки доступу Edgecore серії ECW/ECWO застосовуються в офісах, освітніх установах, готелях, клініках, на промислових підприємствах тощо. Крім того, моделі ECW/ECWO виконані у різних корпусах, антени і вбудовані деталі, оптимізовані для різних умов експлуатації, як для використання всередині (ECW), так і поза приміщеннями (ECWO), що дозволяє досягти високого рівня покриття і продуктивності Wi-Fi мережі.

Бездротові мережеві шлюзи

Мережеві шлюзи Edgecore ECH — інноваційні пристрої, що поєднують в собі можливості точок доступу Wi-Fi і мережевих шлюзів, що надають весь необхідний функціонал для малих і середніх підприємств в побудові простої та ефективної бездротової мережі корпоративного класу.



РОМСАТ – ексклюзивний дистриб'ютор Edgecore Networks Corporation в Україні