Лінійка комутаторів Summit X460-G2 анонсованих Extreme Networks ще восени минулого року надійшла в продаж.

"/>
img
0
Обране

Комутатор нового покоління Extreme Networks Summit X460-G2 доступний для замовлення

29 січня 2015
Комутатори Summit X460-G2 - високопродуктивні гігабітні периферійні комутатори від Extreme Networks, що представляють собою швидке і універсальне рішення для комутації з фіксованою конфігурацією, з можливістю масштабування під потреби периферійних додатків і проектів конвергенції.

Серія Summit X460-G2 включає 10 моделей з різними можливостями, у тому числі з вихідними каналами 1/10/40GbE. Також підтримується крос-платформенне стекування з будь-якими іншими комутаторами Summit. Стекування комутаторів дозволяє об'єднати кілька самостійних пристроїв в єдиний «віртуальне» пристрій, що дає можливість управляти всім стеком як одним пристроєм. Технологія SummitStack може ефективно використовуватися і в корпоративних мережах, в інфраструктурах ЦОД, забезпечуючи високу масштабованість, гнучкість і зручність керування.

новинка коммутатор Extreme Networks Summit X460-G2

В одному Summit X460-G2 можна використовувати до 54 портів і до 416 портів в стеку, об'єднуючи комутатори з допомогою 40 Гбіт / с (SummitStack, SummitStack-V) або 160 Гбіт / с (SummitStack-V160).

Окремо варто відзначити, що Summit X460-G2 надають більше потужності на портах PoE, ніж будь-які інші периферійні комутатори Extreme попередніх поколінь, забезпечуючи до 30Вт на кожен порт PoE + відповідно до стандарту 802.3at.

Також Summit X460-G2 підтримує Energy Efficient Ethernet (EEE - IEEE 802.3az) і разом з 802.3at PoE Plus може бути використаний на рівні доступу для мереж з високим навантаженням. 

Технологія XNV (Extreme Network Virtualization) забезпечує централізовані облік, моніторинг та конфігурацію віртуальних машин, технологія Direct Attach дозволяє розвантажити сервери і перенести комутацію, безпосередньо в мережеві пристрої, збільшуючи продуктивність і масштабованість високо-віртуалізованих центрів даних. 

У числі інших функцій комутаторів серії Summit X460-G2 особливо виділяються наступні:

+ Comprehensive Security Management
+ Flexible Port Configuration
+ High-Performance Stacking
+ Intelligent Switching and MPLS/H-VPLS Support
+ 1588 Precision Time Protocol (PTP)
+ Audio Video Bridging (AVB) 
 
Використання комутаторів Summit X460-G2 дає можливість створити високонадійну, захищену мережу доступу для компанії будь-якого масштабу.

Компанія РОМСАТ є офіційним партнером Extreme Networks в Україні.