img
0
Обране

hAP ac³ — новий стандарт домашніх точок доступу

30 вересня 2020
Новинка від Mikrotik | romsat.ua

Новинка від Mikrotik

Mikrotik представив новинку — дводіапазонний бездротовий маршрутизатор з 5-ма гігабітними Ethernet портами, єдину доступну домашню точку доступу, яка має всі функції, які можуть вам знадобитися на довгі роки. Відтепер можна забути про нескінченні пошуки ідеального маршрутизатора, прокручуючи купу оглядів та специфікацій. hAP ac³ має включені зовнішні високошвидкісні бездротові антени з широким покриттям і гарантує стійке підключення у кожній кімнаті. 

Надійне підключення для всіх ваших пристроїв

Потужний дводіапазонний бездротовий зв’язок 2,4/5 ГГц вирішить більшість проблем зі зв’язком в людному середовищі. Це є обов’язково у наші дні! Ви можете використовувати канал 2,4 ГГц для старих пристроїв та канал 5 ГГц для всього іншого, оскільки ця частота менш захаращена.

Функція, форма, універсальність

З 5 портами гігабітної мережі Ethernet, 256 МБ оперативної пам'яті і чотириядерним процесором, hAP ac³ може задовольнити навіть найбільші та найвимогливіші домогосподарства. Завдяки підтримці PoE він може живити або живитися іншими пристроями. Існує 128 МБ NAND і повнорозмірний порт USB. Новий корпус дозволяє кріплення пристрою вертикально або горизонтально. Набір настінного кріплення також входить в комплект.


РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор MikroTik в Україні