img
0
Обране

Оновлення програмного забезпечення для пристроїв Totolink

30 вересня 2021
Оновлення програмного забезпечення для пристроїв Totolink

Де завантажити програмне забезпечення для TOTOLINK

Чомусь всі боятися оновлювати програмне забезпечення на роутерах. Напевно, це пов'язано з тим, що є ризик зламати пристрій. Але, це не так. Якщо ви завантажите нову версію програмного забезпечення з сайту виробника або офіційного дистриб'ютора для вашої моделі і будете слідувати інструкції, то нічого поганого не трапиться.

Де потрібно завантажувати нові версії програмного забезпечення для маршрутизаторів компанії TOTOLINK?
Правильна відповідь: "з сайту виробника або офіційного дистриб'ютора". Сайт виробника http://totolink.net/, але завантажене програмне забезпечення може не підійти Вашому пристрою. Розберемо причину. Це пов'язано з тим, що локалізовані версії маршрутизаторів відрізняються між собою апаратними та функціональними характеристиками, ​тому не завжди є можливість оновити програмне забезпечення до глобальної версії з офіційного сайту виробника.

Відтепер ви зможете завантажити останню версію програмного забезпечення для пристроїв TOTOLINK на території України на сайті офіційного дистриб'ютора romsat.ua. Для цього потрібно зайти в картку товару.

  1. Перейти до вкладки "Документація"
  2. Вибрати файл з програмним забезпеченням
  3. Завантажити
Totolink | romsat.ua

Ви також можете завантажити програмне забезпечення з B2B порталу РОМСАТ (потрібна реєстрація). 

 Перейти до пристроїв TOTOLINK 

Як оновити програмне забезпечення для пристроїв TOTOLINK

Для того, щоб оновити програмне забезпечення для вашого пристрою TOTOLINK вам потрібно:

  1. Перевірити версію апаратного забезпечення вашого пристрою та вибрати відповідну версію програмного забезпечення, яку потрібно встановити. Неправильна версія програмного забезпечення може пошкодити ваш пристрій.  
  2. Завантажити відповідну версію програмного забезпечення для Вашого пристрою TOTOLINK з сайту romsat.ua або B2B порталу РОМСАТ (потрібна реєстрація). 
  3. Підключити комп'ютер до маршрутизатора за допомогою кабелю або бездротового Wi-Fi зв'язку та увійти до пристрою. Для цього введіть http://192.168.0.1 або http://itotolink.net (в залежності від моделі, зазначено на етикетці пристрою) в адресний рядок вашого браузера.
  4. Перейти в розширені налаштування пристрою та вибрати: Інструменти -> Оновлення. Вибрати завантажений файл програмного забезпечення та потім натиснути кнопку «Оновити».
  5. Почекати кілька хвилин до поки маршрутизатор автоматично перезавантажиться. Після завершення необхідно скинути систему до заводських налаштувань. Натисніть та тримайте 10-15 с. кнопку «RST» на пристрої. Після перезавантаження можна буде працювати з роутером. Програмне забезпечення пристрою вже оновлено.

Повна інструкція по оновленню програмного забезпечення для пристроїв TOTOLINK завантажується разом з програмним забезпеченням з сайту romsat.ua.

 Завантажити інструкцію оновлення 

Чому потрібно оновлювати програмне забезпечення

Мабуть, головна причина, по якій потрібно оновлювати прошивку роутера - це безпека. В маршрутизаторах знаменитих брендів часто знаходять дірки в захисті, і, якщо їх не виправляти, ваша бездротова мережа буде більш вразлива перед вірусами та іншими інтернет-небезпеками.

Вагома причина оновити прошивку роутера Totolink - це збільшення продуктивності та виправлення старих проблем. Нова версія краще оптимізована, після її установки старі проблеми пристрою зникають та швидкість роботи підвищиться.

Наступна причина для оновлення програмного забезпечення - це виявлення нових функцій. Виробники через оновлення можуть додавати до своїх пристроїв нові функції. Наприклад, батьківський контроль, підтримку режиму мобільного додатку TOTOLINK, новий веб-інтерфейс або інші нововведення.

Компанія РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор TOTOLINK в Україні

Всього товарів: 1

WiFi маршрутизатори

Бездротовий маршрутизатор Wi-Fi Totolink N350RT Бездротовий маршрутизатор Wi-Fi Totolink N350RT
Код товару: 289092
В наявності
549.00 грн.