Для підвищення зручності користування, перегляду і збільшення швидкості пошуку фільмів, музики, зображень, новин, а також серфінгу в інтернеті спеціально було розроблено додаток AuraHD Remote для смартфонів на базі Android.

"/>
img
0
Обране

Додаток AuraHD Remote - ще більше можливостей з медіаплеєрами AuraHD і AuraHD Plus

17 листопада 2014
Мережеві медіаплеєри серії AuraHD - пристрої метою, яких є забезпечення швидкого і зручного доступу до будь-якого медіа-контенту в режимі онлайн. 

Для підвищення зручності користування, перегляду і збільшення швидкості пошуку фільмів, музики, зображень, новин, а також серфінгу в інтернеті спеціально було розроблено додаток AuraHD Remote для смартфонів на базі Android.

додаток AuraHD Remote для смартфонів на базі Android

Що таке AuraHD Remote?

Це програма інтерфейс, якої представляє пульт що настроюється. У ньому присутні всі елементи управління, які є на стандартному пульті управління медіаплеєрів серії AuraHD. У наборі є кілька варіантів дизайну відображення інтерфейсу на ваш вибір.

Також у додатку присутня функція touch-screen, що дозволяє управляти курсором або безпосередньо ретранслювати торкання екрану телефону на екран медіаплеєра, що робить процес навігації та веб-серфінгу ще більш комфортним.

На даний момент випущена бета версія AuraHD Remote, ви можете взяти участь у тестуванні додатка, а також залишити відгук про нього і ваша думка буде обов'язково врахована в розробці фінальної версії. Завантажити файл з додатком можна з сайта виробника за посиланням: AuraHD_Remote_v.1.3_beta.apk

Як налаштувати роботу додатку:

Оскільки додаток працює через інтернет-з'єднання, то для управління медіаплеєром необхідно, щоб AuraHD або AuraHD Plus і ваш смартфон були підключені до однієї мережі (наприклад, через wifi-роутер).

Перед початком роботи з додатком необхідно провести поєднання медіаплеєра з Android-пристроєм. Зайдіть в меню медіаплеєра: Налаштування -> Системні налаштування -> Дистанційне керування і у вікні включити режим дистанційного керування, задайте ім'я пристрою і пароль. Потім запустіть додаток на смартфоні, виберіть вказаний пристрій і введіть встановлений пароль. Керуйте роботою медіаплеєром серії AuraHD зі свого смартфона.

AuraHD і AuraHD Plus - найзручніший спосіб використання інтернет-сервісів!