img
0
Обране

«Сінево Україна» обрала кришталево чистий звук ТОА

31 березня 2020
Синево Украина внедрила систему звука ТОА - Romsat.ua

«СІНЕВО» — європейська мережа медичних лабораторій в Україні

Мережа медичних лабораторій - «Сінево» реалізувала проєкт впровадження систем озвучування ТОА.

Медична лабораторія «Сінево Україна» входить до європейської лабораторії Synevo і є частиною медичного холдингу Medicover. Лабораторна мережа представлена в Німеччині, Польщі, Румунії, Туреччині, Україні, Білорусі, Грузії, Молдові, Болгарії, Сербії і нараховує 98 лабораторій в Європі та 8 лабораторій в Україні. Перша лабораторія в Україні була відкрита у 2007 році в Києві
Відео про «Сінево Україна»



«Сінево» – це 3000 співробітників, 4 000 000 клієнтів, 23 000 000 тестів на рік
В лабораторії працює понад 3 тис. співробітників, кількість клієнтів перевищує 4 млн, виконується 23 млн тестів на рік. Запорука успіху «Сінево» – найбільша в Україні лабораторна база, оснащена обладнанням кращих світових виробників, таких як Abbott (США), Roche Diagnostics (Швейцарія), Sysmex (Японія), Bio-Rad (США), Siemens Healthcare Diagnostics (Німеччина). 

Лабораторія «Сінево» обрала звук ТОА (Японія) – запровадження цієї системи озвучування стало підтвердженням високих стандартів лабораторії.

У лабораторіях Сінево Україна впроваджена система озвучування ТОА (Японія) - Romsat.ua

Лабораторія "Synevo" обрала звук ТОА (Японія)

«Сінево» – один із найбільш вимогливих замовників, з якими нам доводилося працювати. Відповідність міжнародним стандартам та суворі вимоги до обладнання – ключ до успіху лабораторії. Системи звуку ТОА пройшли тестування і продемонстрували повну відповідність заявленим вимогам проєкту.

 Светлана Панькова, бренд менеджер ТОА в компании РОМСАТ До складу системи увійшли базові підсилювачі серії A-2000, з широким частотним діапазоном і стельові динаміки серії PC - одні з кращих по якості відтворення звуку на нашому ринку. Саме тому, данна модель широко використовується в системах фонової трансляції та рекомендовані до впровадження в традиційних лініях на 100 В, - Світлана Панькова, бренд-менеджер ТОА компанії ROMSAT. - Підсилювачі ТОА серії А-2ххх - трансляційні мікшер-підсилювачі з трьома мікрофонними і двома лінійними входами, поставляються з номінальною потужністю пристроїв на 30, 60, 120 та 240 Вт.

Читайте також: Покращені моделі стельових гучномовців ТОА PC-1860 і PC-2360, а також оновлена модель підсилювача TOA A-2030D-EB доступні до замовлення.

 

Інші проєкти ТОА в Україні


РОМСАТ - авторизований дистрибутор ТОА в Україні