img
0
Обране

ТОА озвучує мережу супермаркетів Таврія-В

12 березня 2020
У супермаркетах мережі «Таврія В» побудована система озвучення на базі динаміків, підсилювача і мікрофона для оголошень ТОА.

Мережа супермаркетів "Таврія В"

« Таврія В» — українська мультиформатна мережа магазинів. Представлена в Україні як традиційними супер- і гіпермаркетами, так і популярним форматом "магазин біля будинку", всього 95 об'єктів із загальною торговельною площею 37 тис. кв. м. У мережі працює понад 5 000 фахівців.

Читайте також: NOVUS чудово звучить завдяки обладнанню ТОА

Будь-який з магазинів мережі відрізняється грамотно розподіленими торговими площами, запланованими зонами зосередження клієнтів, спланованими шляхами переміщення відвідувачів до касових зон. Система озвучування торгових залів також не є винятком - вона побудована на обладнанні японського виробника ТОА.


 Світлана Панькова, бренд-менеджер ТОА компанії ROMSAT На базі підвісних динаміків ТОА серії «РЕ» інтегратори забезпечили високу якість звуку в торгових залах. Дані динаміки входять в лінійку «repaintable», що дозволяє фарбувати їх у будь-який колір каталогу RAL, - Світлана Панькова, бренд-менеджер ТОА компанії ROMSAT. - Зважаючи на велику сумарної потужності по кожному проєкту, в розрахунку центральній частині проєкту використовуються комплекти мікшуючих та лінійних підсилювачів серії А-2000.


Система озвучування торгових залів мережі супермаркетів торговельної мережі «Таврія В» побудована на обладнанні ТОА - Romsat.ua

Читайте також: Новопечерська школа впровадила IP-інтерком систему TOA N-8000

Якість ТОА інтегровані в якості «Таврія В»

Торгова мережа отримала унікальний інструмент від ТОА для залучення покупців, який дозволяє:

  • Створювати музичний фон, який буде гасити звуки «виробничих» процесів;

  • Створювати гарний настрій та комфортні умови у відвідувачів, щоб на максимальний час зосередити їх на конкретній зоні в торговельній залі, таким чином підняти заповнення продуктового "кошику";

  • Транслювати високоякісні звуки музики та голосові оголошення про наявні знижки, акції та розпродаж у відповідних відділах залу;

  • Отримувати додатковий дохід від рекламних оголошень сторонніх компаній.

Переваги очевидні. Рекламні оголошення, що передаються відвідувачам «Таврія В» через звукове обладнання ТОА, працюють «тут і зараз», на відміну від телебачення та радіо.

ROMSAT - авторизований дистрибутор ТОА в Україні.