img
0
Обране

РОМСАТ ексклюзивний дистриб'ютор AuraHD Plus

18 березня 2015
Компанія ROMSAT і Infomir уклали партнерську угоду, в рамках якої ROMSAT отримав права ексклюзивного дистриб'ютора AuraHD Plus на території України.

На сьогоднішній день AuraHD Plus - це справжній мультимедіа-центр з розвагами на будь-який смак з безпрецедентним поєднанням зручності, компактності, потужності і доступної ціни.

РОМСАТ ексклюзивний дистриб'ютор AuraHD Plus
 
Компанія РОМСАТ має великий досвід впровадження та реалізації інноваційних рішень в області доставки контенту та інтеграції інтерактивних сервісів різної складності. Цей факт зіграв ключову роль у визначенні ексклюзивного дистриб'ютора AuraHD Plus, ставши запорукою міцних партнерських відносин між компаніями.

Стрімкий розвиток OTT і IPTV технологій, а також підвищені вимоги користувачів стимулює виробників абонентських пристроїв забезпечувати найбільш комфортний доступ до популярних відео-сервісів, соціальних мереж і онлайн ТБ. Медіаплеєри серії AuraHD Plus відповідають усім сучасним запитам, тому я впевнений, наша тісна співпраця з компанією Infomir дозволить забезпечити найкращий досвід використання сучасних технологій для домашнього дозвілля”, - Константин Шульга, керівник проектів відділу Цифрового ТБ компанії РОМСАТ.

Які переваги отримують наші партнери?

  • ЦІНА - кращі умови
  • ЛОГІСТИКА - швидка доставка в будь-яку точку України
  • ПІДТРИМКА - оперативна технічна підтримка
  • СЕРВІС - гарантійне та післягарантійне обслуговування

AuraHD Plus завжди в наявності на складі РОМСАТ!