img
0
Обране

ROMSAT і iNeXT об'єднують зусилля

18 жовтня 2017
Стратегічне об'єднання дозволить створити інноваційні продукти для телеком галузі.

Romsat и iNext объединяют усилия

УКОЗ - результати конференції

На конференції УКОЗ 2017, яка проходила в Буковелі, представники компаній РОМСАТ та iNeXT заявили про об'єднання зусиль в мультимедійному напрямку. Так, розробник медіаплеєрів iNeXT інтегрується в групу компаній РОМСАТ для створення інноваційних пристроїв в сфері ОТТ та IPTV телебачення.

Читайте також: РОМСАТ презентує нові медіаплеєри inext TV5 та TV5 Ultra

iNeXT входить в ТОП-3 кращих медіаплеєрів України

Romsat и iNext

Синергія з iNeXT - це логічний крок в нашому розвитку

 Андрей Дудко РОМСАТ

Сет-топ бокси завжди були нашим сильним напрямком. Ми з них починали більше 20 років тому й успішно продовжуємо розвивати цей бізнес сьогодні. Синергія з iNeXT - це логічний крок в нашому розвитку. РОМСАТ зможе безпосередньо впливати на кінцевий продукт, роблячи його максимально цікавим для споживачів.

Андрій Дудко, кер.від.маркетингу РОМСАТ

Продажі iNeXT переходять до РОМСАТ

Компетенції РОМСАТ розширяться питаннями по виведенню на ринок нових пристроїв, підтримкою В2В-клієнтів і формуванням дилерської мережі. Розробка програмного забезпечення буде вестися спільно з центром R&D iNeXT. Обслуговування та підтримка всіх кінцевих клієнтів продовжиться без змін і перерви.


Мета – бути №1

 Денис Олейник iNeXT 

iNeXT в Україні з 2011 року і за цей час нам вдалося закріпитися в ТОП-3 кращих медіаплеєрів. Вірю, що об'єднання зусиль із РОМСАТ дозволить нам незабаром зайняти лідируючу позицію в цьому сегменті. Доступні рішення від РОМСАТ стають кращими. Кращі рішення від iNeXT стають доступнішими.

Денис Олейник, тех.директор iNeXT

Чому iNeXT? – Огляд від keddr.com


Стаття: Кращий спосіб зробити з телевізора Android TV

ROMSAT

Компанія РОМСАТ - багатопрофільний проектний дистриб'ютор телекомунікаційного та телевізійного обладнання, систем відеоспостереження та аналітики, вимірювальної техніки і побутової електроніки, програмного забезпечення та звуку від провідних світових брендів. РОМСАТ представлений в Україні, Грузії, Азербайджані та Болгарії.

iNeXT

Компанія iNeXT спеціалізується на розробці, проектуванні, виготовленні та підтримці медіаплеєрів і OTT / IPTV STB на локальному і зарубіжних ринках.