img
0
Обране

РОМСАТ отримав статус офіційного дистриб'ютора компанії TEKTELIC

13 лютого 2020
РОМСАТ розвиває "інтернет речей" в Україні на базі рішень TEKTELIC: офіційно ефективніше!

 

TEKTELIC і РОМСАТ для IoT

Інтернет речей (IoT) - технологія, яка з розряду інноваційної швидко переходить в розряд звичної. Виконання побутових та промислових задач, реагування на зміни в повсякденних приватних і індустріальних процесах без участі людини - завдання взаємодії між різними пристроями (М2М - між машинами).

TEKTELIC - провідний світовий виробник рішень для IoT на базі технології LoRaWAN. Це означає, що сьогодні РОМСАТ надає в комплексі обладнання, програми та підтримку TEKTELIC в Україні. Технології IoT тепер на відстані телефонного дзвінка!

  

Рішення для IoT від бренду TEKTELIC

Технологія LoRaWAN базується на:
1.      Додатках для настройки та контролю обладнання та функціоналу IoT
2.      Обладнанні - мережевий, OAM, геолокаційні сервери, шлюзи, сенсори.
Підтримуються пристрої інших виробників SW & Network Server – Loriot, Actility, TTN/TTI.

В асортименті TEKTELIС також:

  • Smart Room Sensor - датчик вимірювання і реєстрації температури, вологості, рівня освітленості, виявлення руху, ударів, витоку води.
  • Електрична розетка і електричний вимикач TEKTELIC LoRaWAN - ідеальні рішення для автоматизації розумного будинку і офісу
  • Трансивери для сполучення засобів автоматизації і управління в мережі LoRaWAN. Надають послідовні підключення RS232, RS422 і RS485 для підтримки додатків
  • GPS-трекер KONA - для визначення в режимі реального часу місцезнаходження об'єктів через LoRaWAN. Вбудований акселерометр, сценарії роботи (вкл/викл за подією і т.п.), автономність
  • BLE Asset Tracker - цей трекер є ідеальним рішенням для визначення місця розташування, відстеження та управління об'єктами в складних радіочастотних середовищах. Трекер поєднує в собі переваги LoRaWAN для великої дальності та низької потужності з універсальною доступністю і надійністю Bluetooth Low Energy (BLE)
  • Датчик TEKTELIC сільськогосподарського призначення - прекрасне рішення оптимізації та спрощення збору ключових показників грунтів і навколишнього середовища для с/г культур, газонів, садів, полів для гольфу і т.п. Міцний корпус, установка на поле на грунт, паркан, або прямо на дерево, виноградну лозу
  • Планшет з дисплеєм E-lnk - моніторинг і управління завантаженістю конференц-залів, координація та облік нарад, аналітика в режимі реального часу. Інтеграція з Smart Room Sensor, додатками Microsoft Outlook і Календарем Google
  • Лінійка шлюзів з функцією поліпшення радіочастотних характеристик. Призначені для організації мало- та великомасштабних промислових, комерційних і IoT-мереж операторського рівня. 
       

Анна Гаєвська, Менеджер проектів розвитку: «…технологія LoRaWAN має велику кількість переваг ... а TEKTELIC значно посилює їх, що дозволяє вести якісний моніторинг об'єктів, облік ресурсів, управління вашим, персональним IoT ... знайомтесь, заробляйте, економте!»

Як познайомитися ближче?

Крім прямого звернення до РОМСАТ, відвідайте 18-19 лютого на міжнародній виставці SMART BUILDING & INTERNET OF THINGS (Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15) стенд РОМСАТ.

Детальніше: Запрошуємо на форуми Internet of Things та Smart Building

Тут можна буде ознайомитися з рішеннями для розумного будинку і безпечного міста від TEKTELIC і інших компаній - Aqara, Uniview, Hanwha Techwin.

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор TEKTELIC в Україні