img
0
Обране

РОМСАТ і Rohde & Schwarz подовжили партнерську угоду

04 жовтня 2018

РОМСАТ подовжив договір про співпрацю з німецьким виробником контрольно-вимірювального обладнання, систем радіочастотного моніторингу та радіозв'язку компанією Rohde & Schwarz.

Компанія Rohde & Schwarz

Більше 80 років компанія Rohde & Schwarz є синонімом якості, точності і інновацій у всіх областях бездротового зв'язку, займає лідируючі позиції у виробництві контрольно-вимірювального обладнання, систем радіочастотного моніторингу та мовного обладнання.

Rohde & Schwarz - лідер в п'яти областях комерційної діяльності: контрольно-вимірювальна техніка, мовлення, захищенний зв'язок, кібербезпека, радиоконтроль і пеленгування (щорічний дохід понад 1,92 млрд. євро).

Глобальна присутність

Контрольно-вимірювальне обладнання Rohde & Schwarz використовуються світовими компаніями в таких галузях, як автомобільна, авіакосмічна та оборонна промисловість, а також у всіх секторах промислової електроніки, науки і освіти.

«Ми співпрацюємо тільки з перевіреними і надійними виробниками, кращими у своїй галузі. І вся діяльність РОМСАТ спільно з компанією Rohde & Schwarz, будь то розробка проекту, реалізація устаткування і його обслуговування, спрямована на задоволення інтересів замовників », - Ігор Пелевін, керівник відділу проектів РОМСАТ.


РОМСАТ - офіційний представник компанії Rohde & Schwarz в Україні.

Раніше: РОМСАТ впровадив радіочастотну безлунну камеру для УкрТЕСТРОМСАТ навчив і сертифікував УкрТЕСТ по обладнанню Rohde & Schwarz

Відео презентація Rohde & Schwarz