img
0
Обране

Семінар для МАКСНЕТ

05 червня 2019

Фахівці РОМСАТ провели технічний семінар для інтернет-провайдера “МАКСНЕТ” (м. Харків)

news_08_05_19_1_UKR.jpg

«МАКСНЕТ» – 17 років на ринку

«МАКСНЕТ» — оператор зв’язку, який надає повний комплекс телекомунікаційних послуг, серед яких «Інтернет», «Телебачення», «Телефонія» і послуги «Дата-Центру». Оператор має власну оптоволоконну мережу, побудовану за технологією FTTB / FTTH з керованими комутаторами. Є учасником українських та зарубіжних мереж обміну трафіком — DTEL-IX, UA-IX, DATA-IX, KH-IX, Giganet, входить до числа найбільших постачальників інтернет-доступу у Харкові.

     «МАКСНЕТ» робить акцент на інноваціях – в довгостроковій перспективі це приносить чудові результати. Колеги із «РОМСАТ» постійно тримають нашу команду в тонусі – проводять технічні семінари та діляться трендами, – коментує Алла Стручаєва, директор «МАКСНЕТ». – Ми, як і більшість гравців ринку, починали з Dial-up у 2002 р., але дуже швидко перейшли на більш сучасну технологію Ethernet – вчасно зрозуміли, що потрібно модернізувати мережу. Зараз розвиваємо PON. Отримана інформація для нас – це чудова можливість для технологічного розвитку мережі.

Технологія PON в багатоповерхових будинках

news_08_05_19_2.jpg

За офіційними даними в Харкові проживає понад 1,5 млн людей. Значна частка живе в багатоповерхових будинках, в які потрібно проводити сучасний інтернет - ВОЛЗ. В Макснет ми продовжили свій досвід та розказали про комплексне рішення PON для багатоповерхівок.

Харків - класичний приклад міста-мільйонника, для якого бездоганно підходить схема підключення абонентів за технологією PON, - розказує Олександр Зінченко, кер.напр. ВОЛЗ РОМСАТ.

Комплексні системи безпеки: AJAX + UNV

news_08_05_19_3.jpg

Інтернет-провайдер із компетенціями інтегратора систем безпеки на сьогодні вже норма. Оператори потроху навчились надавати не лише доступ по інтернету, але й продавати суміжні послуги. Ми розказали про відеоспостереження UNV та бездротові системи безпеки AJAX, які в поєднанні дають закінчене рішення для приватного сектору.

Щороку ми бачимо позитивну динаміку впровадження систем безпеки непрофільними для цієї теми інтернет-провайдерами. Маючи доступ до клієнтської бази та відповідний рівень довіри, ISP навчились заробляти і на цих технологіях, - коментує участь у семінарі Максим Ліщук, CCTV IP Business Developer, РОМСАТ. - Відеоспостереження у поєднанні із бездротовими системами безпеки стане чудовим продуктом для клієнтів ISP. Одна система не тільки доповнює іншу, а й збільшує кінцевий “value” для користувача.


Дякуємо Аллі та команді “МАКСНЕТ” за теплий прийом і до нових зустрічей!

Семінари для інтернет-провайдерів

Ви сучасний інтернет-провайдер, який шукає нові можливості? - чудово. Залиште заявку і наші фахівці проведуть семінар для вашої команди. Наші семінари безкоштовні – ми робимо ринок ISP більш просунутим та допомагаємо вам на цьому заробляти.